IMG 5562 1

BEAC-os ezüst a Parafekvenyomó OB-n!

2019. 03. 19.
IMG 5562 1

Jancsó Tamás immár 80 kg-os kategóriában versenyzik, ahol ezüstérmet szerzett a március 16-i Parafekvenyomó OB-n

Március 16-án, szombaton került megrendezésre a 2019-es RAW Fekvenyomó és Parafekvenyomó OB, a már-már rendszeres visszatérőhelyének mondható Beleden. A versenyen szokás szerint részt vett a magyar élmezőny, köztük a BEAC versenyzője, Jancsó Tamás is. Tomó 2018-ban váltott súlycsoportot, melynek megfelelően immár 80 kg-ban versenyzik. A súlycsoport váltásának köszönhetően a mezőny 1. helyezettjéhez képest kell még fejlődnie, de az ezüstérmet már az első nyomásával biztosította. A hátralévő két nyomás már az egyéni, hivatalos versenykörülmények között elfogadható csúcs bemutatását szolgálta, de sajnos a versenybírók mindkét ízben 2-1 arányban elvették a 115 kg-os nyomást, kivitelezési hibák miatt.

"A bírók szigorú értékelését nem bánjuk, hiszen áprilisban ismét versenyezhet Tomó a Parafekvenyomó Világkupán, ahol híresen szigorúan pontoznak a bírók, így a nemzetközi elvárásokhoz mérten tudunk felkészülni a megmérettetésre. Természetesen kissé csalódottak vagyunk az egyéni csúcskísérlet meghiúsulása okán, de már csak ezért is motiváltabban készülünk a Világkupára, ahol a nemzetközi mezőnyben is szeretnénk helytállni és bizonyítani." - értékelt Gölöncsér Dániel, a BEAC Erőnlét és Fitnesz szakosztályának vezetőedzője, Tomó felkészítője.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech