CP1 3954 1

Az ELTE TÓK-ra költözik a BEAC-Az elsők c. kiállítás

2019. 02. 06.
CP1 3954 1

Február elején a Tanító- és Óvóképző Karára költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének kiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 120 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

Február elején a Tanító- és Óvóképző Karára költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének vándorkiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 120 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

A "BEAC-Az elsők című" tárlat 2016 májusa óta az Egyetemi Könyvtárban, a Sportmúzeumban, a Tüskecsarnokban, az Albertfalvi Közösségi Házban, az ELTE Lágymányosi Campusán, a BTK főépületében, az ÁJK Egyetem téri épületében, a PPK Kazinczy utcai épületében, valamint BGGYK Ecseri úti épületében is bemutatkozott, február elejétől március közepéig pedig az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának hallgatói és dolgozói számára lesz megtekinthető.

A kiállítás célja, hogy az egyetemi polgárság megismerje az ELTE és a BEAC közös sporttörténelmét, az egyesület kiemelkedő sportolóit, valamint, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi, számos egyetemi sportolási lehetőségre.

A kiállítás anyaga online is elérhető az alábbi honlapon: https://www.beac.hu/beac-az-elsok-kiallitas/

A megnyitó időpontja: 2019. 02. 13. (szerda) - 12:00

A megnyitó helyszíne: ELTE TÓK - I. emelet 123-as terem előtti közösségi tér - 1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 40.

Köszöntőbeszédet mond dr. Márkus Éva a kar dékánja, Vári Péter a Testnevelési Tanszék vezetője, valamint Simon Gábor a BEAC igazgatója.

Szeretettel várunk mindenkit!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble