CP1 3954 1

Az ELTE TÓK-ra költözik a BEAC-Az elsők c. kiállítás

2019. 02. 06.
CP1 3954 1

Február elején a Tanító- és Óvóképző Karára költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének kiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 120 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

Február elején a Tanító- és Óvóképző Karára költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének vándorkiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 120 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

A "BEAC-Az elsők című" tárlat 2016 májusa óta az Egyetemi Könyvtárban, a Sportmúzeumban, a Tüskecsarnokban, az Albertfalvi Közösségi Házban, az ELTE Lágymányosi Campusán, a BTK főépületében, az ÁJK Egyetem téri épületében, a PPK Kazinczy utcai épületében, valamint BGGYK Ecseri úti épületében is bemutatkozott, február elejétől március közepéig pedig az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának hallgatói és dolgozói számára lesz megtekinthető.

A kiállítás célja, hogy az egyetemi polgárság megismerje az ELTE és a BEAC közös sporttörténelmét, az egyesület kiemelkedő sportolóit, valamint, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi, számos egyetemi sportolási lehetőségre.

A kiállítás anyaga online is elérhető az alábbi honlapon: https://www.beac.hu/beac-az-elsok-kiallitas/

A megnyitó időpontja: 2019. 02. 13. (szerda) - 12:00

A megnyitó helyszíne: ELTE TÓK - I. emelet 123-as terem előtti közösségi tér - 1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 40.

Köszöntőbeszédet mond dr. Márkus Éva a kar dékánja, Vári Péter a Testnevelési Tanszék vezetője, valamint Simon Gábor a BEAC igazgatója.

Szeretettel várunk mindenkit!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech