Egyetemi futsal

Az ELTE PPK csapata ott van a BEFB Final Four-jában

2016. 03. 24.
Egyetemi futsal

Négy ELTE-s együttesünk közül Sajben Marcell irányította legényeink szerepeltek a legeredményesebben a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság alapszakaszában: idén jobb gólkülönbségüknek köszönhetően került a legjobb 4 közé!

Minden eddiginél izgalmasabban alakult a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság alapszakasza, ahol az eredmények alakulásának köszönhetően, az utolsó fordulóra 5 csapatnak maradt meg az esélye, hogy a Final Fourba jusson. Az esélyesek közül nem botlott senki az utolsó körben, így az NKE - ELTE-PPK - Bodon FC Pázmány erőltetett menet végeredményeként a Közszolgálatisok és a Pedagógia és Pszichológia Karosok jutottak be a bajnokság négyes döntőjébe. ELTE-s csapatunk a jobb gólkülönbségnek köszönhetően a Pázmány előtt került be a Final Four-ba!

A döntőre – amely az egyetemi sport egyik nagy ünnepének ígérkezik – április 6-án kerül sor az újbudai, felújított Gabányi László Sportcsarnokban! A futsal mérkőzések mellett látványos produkciók is helyet kapnak a műsorban.

Az alapszakaszban első négy helyen végzett egyesület:
1. BME Futsal Club
2. TFSE Futsal
3. Nemzeti Közszolgálati Egyetem
4. Elte-Beac Futsal PPK

A döntő várható programja:
12.30 - 13.30 BME FC - ELTE-BEAC PPK
13.30 - 14.30 TFSE - NKE SE
14.30 - 15. 00 Meglepetés fellépők
15.00 - 16.00 bronzmérkőzés
16.00 - 17.00 döntő
17.15 díjátadó

Szabályok:
► A bajnokság versenyszabályzatában foglalt szabályok a négyes döntőre is érvényesek.
►A négyes döntőn csak érvényes játékengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkező játékosok vehetnek részt, ezeket a mérkőzések előtt be kell mutatni.
►A négyes döntőben csak olyan labdarúgó léphet pályára, aki az alapszakasz ideje alatt is az egyesület igazolt labdarúgója volt.
►Az alapszakaszban szerzett piros és sárga lapok a négyes döntő mérkőzésein is érvényesek.
►A mérkőzések játékideje: 2 x 25 perc futóórával. A négyes döntő mérkőzésein döntetlen eredmény esetén: 2 x 5perc hosszabbítás következik, amely után, ha továbbra is döntetlen az eredmény, akkor 5-5 büntető rúgással kerül eldöntésre a mérkőzés kimenetele.

A mérkőzésekre a belépés INGYENES, szeretettel várunk minden szurkolót, hogy legyen telt ház az egyetemi sport egyik ünnepén a Gabányi Sportcsarnokban!

Gyertek el Ti is április 6-án szurkolni! Minden szurkolónak ingyen sör jár!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1568888613425063/

Hajrá Egyetemi sport! Hajrá ELTE!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni Jooble