DSC 6284 1

Az ELTE hallgatóit és dolgozóit is várja a Tüskecsarnok

2015. 01. 18.
DSC 6284 1

Együttműködési megállapodást kötött klubunk a Tüskecsarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontokkal, így még vonzó szolgáltatásokat tud nyújtani a egyetemünk hallgatói és dolgozói számára a közeljövőben.

A Tüskecsarnokot üzemeltető Nemzeti Sportközpontok (NSK) együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubbal (BEAC). Egyetemi egyesületként a hallgatói sport megszervezése és biztosítása a klub főfeladata, így az egyetem szomszédságában felépülő Tüskecsarnok lehetőségeit is kihasználva, még vonzóbb szolgáltatásokat tud majd nyújtani az ELTE hallgatói és dolgozói számára.

„A BEAC számára megtisztelő és nagy jelentőségű az NSK-val kötött együttműködés, amivel a Klub mint szakmai partner kiemelt szerephez jut hazánk egyik legnagyobb sportközpontjának működtetésében. Az ELTE sportegyesületeként – hagyományainkhoz híven – értékes szakmai munkával, minőségi szolgáltatással várjuk januártól a sportolókat a Tüskecsarnokban” – nyilatkozta Karácsony András, a BEAC elnöke. Szakmai partnerként a klub feladata Tüskefitnesz néven a sportcentrum spinning, aerobik, TRX, kettlebell, funkcionális edzéseinek, jóga foglalkozásainak szervezése, szakmai munkájának ellátása, valamint az oktatók és edzők biztosítása lesz.

A klub szervezésében január 19-től a hét minden napján reggeli, délutáni és esti edzésekkel, szakképzett, kiváló edzők vezetésével várja a Tüskecsarnok a sportolni vágyókat. Jegyek és bérletek a Tüskecsarnokban vásárolhatóak. Az edzések látogatásához a www.tuskecsarnok.hu oldal regisztrációs felületén kell bejelentkezni. Az edzésekről, programokról az érdeklődők megtalálnak minden tudnivalót a Tüskecsarnok Facebook-oldalán is.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech