BEAC Banner 1240x698

A mozgás, ami összeköt – Együttműködési megállapodást kötöttünk a BiotechUSA-val!

2022. 08. 10.
BEAC Banner 1240x698

Sportegyesületünk, a BEAC rendszeresen keresi azokat a partnereket, cégeket, akik elkötelezettek az egyetemi sport, a fiatalok egészséges életmódra nevelése mellett. Külön öröm, ha ezt olyan innovatív, proaktív és magyar tulajdonú cégek képviselőiben találjuk meg, mint a BiotechUSA.

Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA elkötelezte magát a sport és az egészséges életmód mellett. Az egyeztetések alkalmával pedig meggyőzte őket a BEAC által felvázolt együttműködési lehetőség, a 20 szakosztályban sportoló több mint 7.000 fős sportközösség fiatalossága, sokszínűsége és eredményessége.

„A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket, hanem táplálkozással kapcsolatos szaktudásunkat is folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük, így egyaránt megbízható társ vagyunk a hétköznapokban mind a hobbi-, mind az élsportolók számáraszámára céljaik elérésében” - mondta Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője. „Hiszünk benne, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon, mintegy 1500 munkatársunk pedig folyamatosan azon fáradozik, hogy világszerte minél több ember élhessen egészségesebb, aktívabb és minőségibb életet. Nagy öröm számunkra, ha ebben a küldetésben olyan elhivatott, lendületes és profi csapattal dolgozhatunk együtt, mint a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, akiknek ezúton is szívből kívánunk eredményes felkészülést és győztes meccseket!”

Thumbnail BEAC 768x1024

Simon Gábor, a BEAC igazgatója kiemelte, hogy „az élsportban, versenysportban és a rekreációs-, vagy szabadidősportban is nagyon fontos a tudatosság: edzéseken, felkészülésben, versenyeken, és a táplálkozásban is. A BEAC számára kiemelten fontos a sportolók egészséges életmódra való nevelése, amit nem lehet elég korán elkezdeni, legyen szó akár az utánpótlás korosztályokról, egyetemistákról, felnőttekről, a klub első osztályú sportolóiról, válogatottjairól vagy olimpikonjairól. 2022 nyarától a BioTechUSA-val kötött együttműködési megállapodás ezt fogja elősegíteni. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan magyar céget tudhatunk támogatóink között, ami Európa egyik vezető vállalata a táplálék kiegészítők piacán.”

Az együttműködés keretein belül nagyobb rendezvényeinken – mint az ELTE Sport7-en, a Tavaszi Sport7-en és a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján – lehetőség nyílik részt venni a BioTechUSA sporttáplálkozási és életmód workshopjain, előadásain.

Emellett a klub honlapján, Facebook-, és Instagram oldalain is találkozhattok majd sporttáplálkozás témájú ismeretterjesztő anyagokkal.

Nyereményjátékainkban és rendezvényeinken pedig számos BioTechUSA termékkel halmozunk el benneteket a jövőben, így mindenképp megéri majd részt venni eseményeinken!

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech