Cover kocka

A BEAC rendezi a Nemzeti Leány Kadett Bajnokság nyolcas döntőjét

2016. 05. 10.
Cover kocka

Gyeőry Zsuzsa tanítványai a Csata DSE, a Kosárlabda Akadémia Pécs, valamint a DVTK-ÉLKSK legjobbjai ellen vívhatják ki az elődöntőbe kerülés jogát a Gabányi László Sportcsarnokban rendezett országos bajnoki nyolcas döntőn.

A Gabányi László Sportcsarnokban rendezik május 12-e és május 15-e között az országos kadett bajnokság fináléját, ahol az ELTE-BEAC Újbuda kosárcsapata a Csata DSE, a Kosárlabda Akadémia Pécs, valamint a DVTK-ÉLKSK társaságában az A jelű négyesbe került. A B-csoportban a Vasas Akadémia, a Soproni Darazsak Akadémia, a Szolnoki Sportcentrum, és a Kecskeméti KA küzd majd.

Csapatunk a torna nyitó napján egyetlen mérkőzést játszik, méghozzá 15 órától a pécsiek ellen. Másnap két ütközet vár Gyeőry Zsuzsa tanítványaira: lányaink indítják a napot 9 órától a Csata DSE ellen, majd 17 órai kezdettel a miskolciakkal játszanak. A csoportok 1-2. helyezettjei a bajnoki címért és az érmekért küzdenek a folytatásban, a 3-4. helyen végző csapatok az alsóházban folytatják.

További részletek a nyolcas döntő Facebook-eseményén és a Kosárlabda Szakosztály honlapján!

Hajrá ELTE! Hajrá BEAC!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech