CP1 10237

2020-ban is ingyenes edzésekkel várjuk az ELTE dolgozóit

2020. 01. 23.
CP1 10237

2020-ban is várjuk az ELTE dolgozóit a BEAC által szervezett edzéseken, a már jól megszokott helyszíneken és időpontokban.

2020-ban is várjuk az ELTE dolgozóit a BEAC által szervezett edzéseken, a már jól megszokott helyszíneken és időpontokban. Az ELTE Szolgáltatási Igazgatóságának köszönhetően ingyenes edzésekre kezdőket, újrakezdőket és haladókat is szeretettel várunk! Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az edzéseket minden ELTE dolgozó térítésmentesen látogathatja.

Öltözési és zuhanyzási lehetőség mindkét helyszínen adott.

Funkcionális köredzés: Azoknak ajánljuk, akik a pörgős, változatos edzéseket kedvelik, ahol lehet bárki kezdő és haladó is, mert az ellenállások, a gyakorlatok és a kihívások is személyre szabottak! A foglakozásainkon használt mozgásformák és eszközök: saját testsúlyos gyakorlatok, kettlebell, TRX.

Gerinctréning: Ajánljuk azoknak, akik nem vágynak kifejezetten pörgős mozgásra, de tetőtől-talpig alaposan átmozgatnák magukat, kellemesen elfáradnának és erősítenék (nem csak a felületes, hanem mély) izmaikat.

Alakformáló aerobik: Ez az óra -ahogy a nevéből is látszik- az egyik leghatékonyabb edzéstípus, ha cél az alakformálás, a tónusosabb izomzat elérése, az erősödés. A bemelegítést követően főként a has-fenék és comb izmaira tesszük a hangsúlyt, de nem hanyagoljuk el a hát és a kar izmaink megdolgoztatását sem. Az órát nyújtással zárjuk.

Órarend:

Jelentkezés és részletek NÉV, SZERVEZETI EGYSÉG, EDZÉSTÍPUS, TELEFONSZÁM megadásával a [email protected] email címen.

Aki korábban részt vett az órákon, nem szükséges jelentkeznie.

Helyszínek

OSC vívóterem

BEAC (1117 Bogdánfy u. 10/B.)

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech