1

15. születésnapját ünnepelte a BEAC Aerobik szakosztály

2022. 10. 28.
1

Október 24-én 15. születésnapját ünnepelte a BEAC Aerobik szakosztály! Az egész estés program során több mint 100 sportoló ünnepelt együtt a szakosztály egykori és jelenlegi edzőivel.

A Tüskecsarnokban rendezett esemény egy 60 perces alakformáló aerobik edzéssel kezdődött, mely különleges formában több edző munkájából állt össze. Az órán teljesen megtelt a terem, több mint 100 fő sportolt együtt, a jó hangulatról pedig élőben FitnessDJ gondoskodott. Mivel október a mellrák elleni küzdelem hónapja, így az eseményen részt vevő tömeg rózsaszín edzőfelszerelést öltött, ezzel is felhívva a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

Az órát követően tombolasorsolás következett, mely során a szerencsés nyertesek BEAC termékekkel lettek gazdagabbak!

DSC 172

Az est második órája szintén több edző kollaborációjából állt össze és a pörgős hangulatú alakformáló aerobik után egy kikapcsolódást nyújtó pilates edzés következett. Természetesen az ünneplés sem maradhatott el, hiszen az est végéig maradókat több különleges ízű torta várta.

"15 év a BEAC 124 évének viszonylatában is jelentős idő. Ma a szülinapi edzésen kismamaként vett részt az a Pulay Szilvi, aki 15 éve tartotta meg az első edzését a Bogdánfy úton. Azóta számos kiváló, fiatal edző, több ezer sportoló fordult meg a csapatban. Tartottunk online edzéseket, amikor azt kellett, szerveztünk futóedzéseket, sportnapokat országszerte. Új szervezővel, új csapattal, de a megszokott lendülettel nézünk a következő évek elé. Úgy hiszem a BEAC Aerobik mindig az egyetem sportéletének legvidámabb szeglete lesz"- nyilatkozta Simon Gábor, a BEAC igazgatója az eseményt követően.

DSC 10

Az eseményről készített fotók ITT érhetők el!

A BEAC Aerobik szakosztály edzéseire a bekapcsolódási lehetőség folyamatos, bérleteinkről bővebb információ ITT érhető el.

DSC 228
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech