DSC 5951 1

Tavasszal újra dübörög az ELTE Aerobik!

2018. 02. 05.
DSC 5951 1

Vásárold meg február 16-ig kedvezményesen ELTE-s aerobik bérletedet, hogy 4 hónapon át korlátlanul látogathasd edzéseinket.

Neked már megvan a bérleted?

Ha még nincs, minél előbb gyere el a BEAC irodába, és vedd meg február 16-ig kedvezményesen ELTE-s aerobik bérletedet, hogy 4 hónapon át korlátlanul látogathasd edzéseinket.

Zumba, alakformáló, gerinctréning, jóga, angol nyelvű edzések és még sorolhatnánk! Több mint 10 féle mozgásforma közül tudsz választani!

Mi gondoskodunk a jó hangulatról, az elérhető helyszínekről, a szakképzett és lelkes edzőkről, a változatos programokról, órarenden kívüli eseményekről (pl. előadások, rendezvények, nyereményjáték…) a többi már tényleg csak rajtad múlik!

Ne feledd! Szakosztályunkban külsősök is sportolhatnak, így bátran hozd magaddal-akár nem ELTE-s- barátnődet, családtagodat, így együtt is megtapasztalhatjátok, hogy „Mozogni Boldogság!”

Február 12-én kezdünk!

BEAC Iroda (1117 Bogdánfy Ö. u. 10/B, I. lépcsőház, II. emelet) nyitva tartás: hétköznap 8:30-16:30

Bérleteink: https://www.beac.hu/aerobik/berletek/

Elérhetőség: www.elteaerobik.hu, [email protected]

ÚJDONSÁG!

Februárban indul Dömény Kata egyedülálló BALLansz edzése a BEAC-on, melyen érvényes aerobik bérlettel kedvezményesen tudtok részt venni. részletek: https://www.facebook.com/beacballansz/

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech