DSC 2993

Személyi edzés a BEAC-ban

2016. 02. 16.
DSC 2993

Új szolgáltatással, a hallgatói igényekhez igazított személyi edzésekkel bővített klubunk. Az érdeklődők hét csomag közül választhatnak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb feltételeket.

A személyi edzés egy exkluzív szolgáltatás, melyet korábban sokan elérhetetlen kiváltságnak tekintettek. Ma már ez a felfogás nagyban változott, így manapság nem csak az átlagon felüli jövedelemmel rendelkező egyének választják e módját az edzésnek. Ez az edzésforma nemtől, kortól és edzettségi állapottól függetlenül, mindenki számára hatalmas segítséget jelent céljai elérése érdekében. Ha valaki eddig nem űzött semmilyen sportágat, vagy egyáltalán nem végzett semmi nemű testmozgást, honnan is tudhatná hogyan is kezdjen hozzá. Mint minden területe az életnek a sport is megkíván egyfajta alapot, legyen az elméleti vagy gyakorlati tudás.

Miért pocsékolnád az idődet és az energiádat feleslegesen, hosszú éveken keresztül, amíg saját bőrödön tapasztalod meg a különböző edzéselvek és módszerek hatékonyságát?

Az edző egy olyan szakember, aki ezeken a folyamatokon már túlesett, de nem csak a gyakorlatban, hanem az edzéselméletben is egy olyan tudást halmozott fel, mely hatalmas erőfeszítésbe került. Ha Te nem a sportolást választottad életcélodként, felesleges a legmélyebb részletekig ismerned ezeket a módszereket. Ezt hagyd az edződre!

A sporttudomány napról napra fejlődik, így egy jó edzőnek folyamatosan fejlesztenie kell tudását. A széleskörű látásmód elengedhetetlen feltétele annak, hogy befogadjuk az új módszereket, és integráljuk azokat edzésünkbe. Ez a folyamatos változás azonban megkíván egyfajta szelektálási képességet, hiszen nem minden információ van tudományos vizsgálatokkal alátámasztva. Ez a szelektálás csak igen erős anatómiai és edzéselméleti alapokkal lehetséges.

Az edzőnek ugyanakkor ismernie kell a kompetenciáit. A személyi edző nem gyógytornász, nem orvos és nem is dietetikus, nem kell polihisztornak lennie. Az edzőnek terhelnie kell tudnia a kliensét, versenyzőjét, azonban ebben kiváló szakember kell, hogy legyen. A korrekció és étrend tanácsadás kis szelete, azonban igen is feltétele a preventív szemléletnek, mely az edzésvezetésben kiemelkedő fontosságú, azonban tudni kell, hol a határ, ahol már egy másik terület szakértője kell, hogy átvegye az irányítást a programban.

Ha bármiféle egészségügyi problémával küzdesz, még fontosabb tehát az adekvát, vagyis az optimális terhelése szervezetednek. Ebben az esetben feltétlenül ajánlott egy képzett edző jelenléte edzéseiden, valamint a megfelelő szakemberhez irányítás az edződ által.

DSC_3073

Ennél fogva a BEAC is kibővíti szolgáltatásait a Személyi edzéssel, méghozzá teljesen a hallgatók igényeihez igazítva. 7 db csomag közül választhatnak az érdeklődők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb feltételeket.

A csomagok tartalmát és feltételeit a BEAC honlapján tudod elérni, valamint PDF-formátumban letölteni.

https://www.beac.hu/minden-ami-beac/szolgaltatasok/

Ha el szeretnéd kezdeni az edzést, de nem vagy biztos a tudásodban, akkor ne habozz! Itt a lehetőség, hogy a lehető legmodernebb és legoptimálisabb edzésmódszerekkel és eszközökkel érd el a kívánt célod. Személyi edzőnk folyamatosan nyomon kíséri fejlődésed, különböző tesztek segítségével teljes mértékben egyénre szabott korrekciós programot állít fel, melyet az edzéseidbe integrál, így a lehető legpreventívebb módon sajátíthatod el a gyakorlatok helyes kivitelezését.

DSC_3065

Varga Zoltán edzőnk elérhetőségeit az alábbi oldalon találod.

www.facebook.com/vargazoltanpersonaltrainer/

Kísérd figyelemmel az oldalt, mivel itt értesülhetsz majd elsőként a személyi edzéssel kapcsolatos információkról és akciókról, valamint a sporttudománnyal foglalkozó cikkekről.

Profi színvonal, exkluzív edzésmódszerek, preventív szemléletmód, egyetemi áron! Nem csak egyetemistáknak!

Az edzéscsomagok leírását vadonatúj szórólapjainkon is megtaláljátok a BEAC Sportirodában és a BEAC hirdetőfelületein.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech