Szolgáltatások

ELTE-BEAC masszázs

Felőröl az állandó megfelelési vágy és teljesítménykényszer? Néha már úgy érzed, hogy mindenre és mindenkire odafigyelsz, csak saját magadra nem fordítasz elég időt? Szeretnéd magad üdébbnek, frissebbnek, energikusabbnak érezni? A megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnád…

Semmi mást nem kell tenned; csak ellazulva feküdni egy puha ágyon, és a kedvenc zenéidet hallgatni (ha el nem alszol közben), miközben a kedvenc illatod lengi be az egész szobát. Testi-lelki megújulást kínálok és garantálom, hogy a nap hátralevő részére minden gondod-bajod elszáll.

Ráadásul az egyedi igényekre szabott masszázsszolgáltatás napjainkban már nem úri luxus, hanem teljesen bevett, elfogadott és népszerű időtöltés. Egy egészséges embernek és szabadidő sportolónak erősen ajánlott minimum havonta egyszer, egy versenyszerűen sportolónak pedig kötelező akár havonta több alkalommal is, ha komolyabb eredményeket akar elérni rövid- vagy hosszú távon.

Kohajda József vagyok, okleveles Gyógy- és Sportmasszőr. Tanulmányaimat a Nemzetközi Masszázsakadémián végeztem 2013-2015 között. Gyakorlati helyeim az Országos Reumatológiai és Fizioterápiai Intézet (ORFI), a Falk Miksa utcai Idősek Klubja, az Oxygén Wellness Újpest, a Lukács Fürdő, és a BEAC volt.

Szakosztályoknak egyedi árajánlatot adok!

Ez nagyban függ a kezelés fajtájától (pl. teljes- vagy részmasszázs), időtartamától, az alkalmak számától, illetve a csapat létszámától!

Helyszín: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10. III. lépcsőház I. emelet

Foglalj le egy időpontot magadnak, vagy lepd meg szeretteidet egy ajándékmasszázzsal.

Elérhetőségek:

További információk az ELTE-BEAC Masszázs honlapján.

Hívj a +36 (30) 860-46-96-os mobilszámomon, vagy írj egy e-mailt a [email protected].

Kövess a Facebook-on is:  ELTE-BEAC Masszázs

 

 Kinesio-tape

Az 1970-es években dr. Kenso Kase japán orvos-kiropraktőr praxisában rengeteg ízületi- és izomsérülttel találkozott. Az akkori gyakorlatnak megfelelően rideg, feszes kötésekkel rögzítette a sérült részeket, a gyulladásokat hűtötte (jéggel, zselével), és türelmesen kivárták a többhetes gyógyulást. Elkezdtek kísérletezni, hogy felgyorsítsák a regenerációt. Először rugalmas kötésekkel próbálkoztak, de az mindig lecsúszott, elcsavarodott, így ezzel nem voltak megelégedve, ha pedig szorosabbra kötötték, akkor lokálisan elszorították a végtag keringését. Természetesen egy törést, helyéből elmozdult ízületet orvosilag megfelelően el kell látni, a tape-k a rehabilitációban kapnak nagy szerepet. Aztán jött az ötlet, hogy a rugalmas szalagokat ráragasszák a bőrre. A szalag együtt mozgott az alatta lévő izommal vagy ízülettel. A szalag nem szorította el a végtag keringését, és fizikailag támaszt nyújtott az adott testrésznek. Végeredményben pedig gyorsabb gyógyulás következett be. A dr. Kenso Kase által kifejlesztett Kinesio-tape metódust 1979-ben szabadalmaztatták. Kezdetben sportolók használták, de a 2012-es londoni olimpiának köszönhetően a szélesebb közvélemény is megismerhette, és megindulhatott felhasználásuk a nem-sportolóknál is.

8 indok a Kinesio-tape mellett

  • Javítja az izomfunkciót.
  • Fizikailag támasztja az ízületeket, nagyobb mértékben a felszínes izmokat, kisebb mértékben a mély izmokat.
  • Öngyógyulási folyamatokat segít elő.
  • Lokális (helyi) vérkeringést serkentés (gyorsabb szöveti regeneráció).
  • Támogatja a vénás keringést.
  • Lokális nyirokkeringés serkentés (gyulladási folyamatok hamarabb lezajlanak, és előbb is csillapodnak).
  • Lokális fájdalomcsillapító idegsejteket kapcsol be.
  • Kihat a belső szervekre szegmentálisan (szelvényezettségeknek megfelelően).

 

BEAC Személyi edzés

A személyi edzés egy exkluzív szolgáltatás, melyet sokan elérhetetlen kiváltságnak tekintenek. Ma már ez a felfogás nagyban változott, így manapság nem csak az átlagon felüli jövedelemmel rendelkező egyének választják e módját az edzésnek.

Ennél fogva a BEAC is kibővíti szolgáltatásait a Személyi edzéssel, méghozzá teljesen a hallgatók igényeihez igazítva.  7 db csomag közül választhatnak az érdeklődők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb feltételeket.

Ha el szeretnéd kezdeni az edzést, de nem vagy biztos a tudásodban, akkor ne habozz! Itt a lehetőség, hogy a lehető legmodernebb és legoptimálisabb edzésmódszerekkel és eszközökkel érd el a kívánt célod. Személyi edzőnk folyamatosan nyomon kíséri fejlődésed, különböző tesztek segítségével teljes mértékben egyénre szabott korrekciós programot állít fel, melyet az edzéseidbe integrál, így a lehető legpreventívebb módon sajátíthatod el a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Profi színvonal, exkluzív edzésmódszerek, preventív szemléletmód, egyetemi áron! Nem csak egyetemistáknak!

 

Letölthető személyi edzés csomagleírás