Shakethecity 1

Startol a Shake The City sorozatunk Pulay Szilvivel

2018. 05. 04.
Shakethecity 1

Ott edzenél, ahová szórakozni jársz? A Shake The City pont erről szól. A május 15-i első szórakozóhelyi edzésnek az Anker’t ad otthont.

Ott edzenél, ahová szórakozni jársz? A Shake The City pont erről szól. Olyan helyen sportolunk, ahol egyébként is be szokott indulni a lábunk a zene ütemére. A május 15-i első szórakozóhelyi edzésnek az egyik legstílusosabb, leghangulatosabb, "legbelvárosibb" romkocsma, az Anker't ad otthont. Légy részese te is a party-edzés érzésnek! Az edzésen és a fergeteges hangulaton kívül lesz még

  • Élő Dj
  • Welcome ajándékok
  • Vendégedző
  • Nyeremények

Helyszín: Anker't 1061, Paulay Ede u. 33.

Időpont: 2018. május 15. 19:00

Belépő: 1000 Ft
ELTE Aerobik tagoknak: 500 Ft

PROGRAM:
19.00-20.00 Shake The City Workout with Pulay Szilvi
20.00-20.20 Streching & relax vendégedzőnkkel, Dömény Katával

Facebook-esemény: Shake The City with Pulay Szilvi

Mivel a létszám a limitált, ahhoz, hogy biztosan részt vehess az edzésen, kérjük jelentkezz az alábbi e-mail címen: [email protected]

Öltözési lehetőség lesz a helyszínen. Polifoamot/matracot, törölközőt hozzatok.

Pulay Szilvi az esemény megálmodója már az egyetemi bulikon is azon törte a fejét, hogy milyen jó lenne összekapcsolni a sportolást és az egyetemi bulihangulatot, hiszen két önmagában is felszabadító és közösségi tevékenység együtt még nagyobbat tudna szólni.

A gondolatok mostanra váltak konkrét elképzeléssé, a célnak megfelelő tökéletes helyszínre, az Anker’t romkocsmára nemrég bukkant rá, az idén 120 éves BEAC pedig a kezdetektől támogatta az elképzelést.

Az esemény célja, hogy minél több fiatalt motiváljon testmozgásra. Illetve, hogy azok az emberek is eljöjjenek edzeni, akik fitnesz-termekbe nem szívesen járnak le, vagy jártak le ezidáig. Szeretnénk megmutatni, hogy a mozgás nem szenvedés, hanem egy örömteli tevékenység és az egészséges életmód része kell, hogy legyen." - emeli ki Pulay Szilvi, az ELTE Aerobik vezetőedzője.

A sportos programokon kívül a szervezők meglepetésekkel, nyereményjátékkal, frissítővel is készülnek, úgyhogy otthon ülés helyett, „rázzuk fel a várost!”

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech