Aerobik

Mozdulj velünk te is a “Mozogni Boldogság” Fitnesznapon!

2016. 05. 30.
Aerobik

Feltöltődésre vágysz a nyár elején? Próbáld ki ingyenesen a négyféle aerobik óránk bármelyikét május 31-én délután a BEAC műfüves pályáin!

Elhavazódtál a vizsgaidőszakban? Kikészít az ülőmunka, vagy csak egy kis feltöltődésre vágysz a nyár elején? Gyere és mozdulj velünk a 3. „Mozogni Boldogság!” Fitnesz Napunkon!

Május 31-én 17 órától a 3. alkalommal megrendezett fitnesznapunk keretein belül négyféle aerobik órát próbálhattok ki érvényes ELTE Aerobik bérletetekkel! A mozgásról és a jó hangulatról az ELTE Aerobik edzői gondoskodnak, de az ELTE Oriental Hastánccsoport is lélegzetelállító produkcióval készül számotokra idén is. Az aerobikot, mint edzéstípust elsősorban nők választják, de mára már férfiak is látogatják az edzéseket, így az erősebb nem képviselőinek sem kell félniük, hogy kinézik őket. A fő izomcsoportokat megmozgató, erőt és állóképességet növelő tréningeken a bemelegítést követően az egész testre kiterjedő, intenzív testmozgás a jellemző, aminek a célja a vérkeringés és az oxigénfelvétel fokozása. A dinamikus jóga pedig szintén kifejezetten hasznos a férfiak számára is.

A rendezvényen alkalmatok lesz a Nyári aerobik bérlet vásárlásra, valamint a Herbalife standnál finom és egészséges turmixok kóstolására.

S ez még nem minden! A zumba utáni pihenőben Teréz fog előadni egy nagyon érdekes és értékes témában.

Ennek jegyében minden ELTE-s mozogni vágyót szeretettel várunk a Bogdánfy utcai műfüves focipályák melletti réten, ahol mindenki megtalálhatja a maga számára legszimpatikusabb mozgásformát.

Csatlakozz a rendezvény FB-eseményéhez!

Lássuk a részletes programbontást!

17.00-17.45 közös bemelegítés az Elte Aerobik edzőivel +alakformáló

17.50-18.35 zsírégető

Hastánc bemutató (ELTE Oriental)

18.45-19.30 zumba

Teréz előadása és SORSOLÁS ELTE AEROBIK + PONTGYŰJTŐK között

19.40-20.25 dinamikus jóga

A belépés ELTE Aerobik bérlettel ingyenes, külsősöknek 500 Ft.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech