Eszter

Mozdulj velünk nyáron is! - Téged is vár az ELTE Aerobik

2018. 05. 24.
Eszter

Változatos aerobik órákkal várunk titeket június 1. és augusztus 31. között, melyeket egyetlen bérlettel, korlátlanul tudtok látogatni.

Mozdulj a BEAC aerobik szakosztályával idén nyáron is! Az ELTE Aerobik nyáron sem szünetel, épp ellenkezőleg! Edzőink lelkesen készülnek erre az időszakra és várják, hogy továbbra is együtt sportoljanak veletek! Változatos órákkal várunk titeket június 1. és augusztus 31. között, melyeket egyetlen bérlettel, korlátlanul tudtok látogatni.
Hogy sportos életmódotok ne törjön meg és (továbbra is) rendszeresen mozoghassatok, hétfőtől csütörtökig várunk benneteket edzéseinken. Pihenjétek ki a vizsgaidőszak fáradalmait, töltődjetek fel velünk!
Zumba, jóga, gerinctréning, alakformáló? A kedvenc óráitokat biztosan megtaláljátok órarendünkben! Jó hírünk továbbá, hogy idén is a tavalyi áron tudtok bérletet váltani!
ELTE bérlet (hallgató/dolgozó/alumni) június 4-ig: 7.000 Ft
ELTE bérlet (hallgató/dolgozó/alumni) június 4 után: 8.000 Ft
Külsős: 9.000 Ft

Bérletinformációk: www.elteaerobik.hu
Csatlakozz FB csoportunkhoz (ELTE Aerobik) és kedveld oldalunkat (ELTE Aerobik-Mozogni Boldogság), hogy folyamatosan kapcsolatban legyél velünk!
Instagram: elteaerobik
Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech