Kep

Legyen ez a te nagy dobásod - toborzót tartanak a MEFOB-on is érdekelt pólósok!

2016. 01. 13.
Kep

Elszánt és lelkes férfiak jelentkezését várjuk a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon induló ELTE-BEAC-os vízilabda csapatba! Január 18-ig tudjátok jelezni részvételi szándékotokat!

Nagy dobásra készülnek pólósaink az idei MEFOB-on is – akár veled, veletek a soraikban! A vízilabda Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság az utóbbi években egy nagyon igényes sorozattá nőtte ki magát, telis-tele ügyes és kitartó játékosokkal.

Idén tavasszal is rendezik meg az egyetemek közti vízilabda-bajnokságot (MEFOB), amelyet most először a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség a Magyar Vízilabda Szövetséggel közösen szervez - ezáltal a hivatalos versenynaptárba is bekerült. 2014-ben ezüstérmes lett csapatunk, míg tavaly sajnos nem sikerült továbbjutnunk a "halálcsoportból". Idén a cél ismét az egyenes kieséses szakaszba jutás!

Ha aktív vízilabdázó vagy, és szeretnéd az ELTE-t képviselni a tornán, keresd fel Zelki Somát, a csapat szervezőjét! Az sem jelent akadályt, ha már le vagy igazolva egy egyesülethez, ugyanis a MEFOB-on – kis megkötéssel – minden egyetemista részt vehet.

Elérhetőség: [email protected]

Leveledben kérlek említsd meg, hogy melyik szakra jársz, hány éve és milyen klubokban vízilabdáztál!

Jelentkezési határidő: 2016.január 18.

Frissítés! A jelentkezési határidőt 2016.február 5.-re módosítottuk!

kep2

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech