1 1

Lányaink is megmérkőztek a brazil futsal vendégcsapattal

2017. 07. 04.
1 1

Női futsal csapatunk kedden, a brazil Futsal Nova Geração de Cerquilho ellen lépett parkettre utoljára a 2016/2017-es szezonban.

A Brazil Nagykövetség felkérésére NB1-es csapatok mellett az ELTE-BEAC futsalos lányaival is megmérkőzött a hazánkban edzőtáborozó Futsal Nova Geração de Cerquilho brazil női csapat.

Június 27-én női futsal csapatunk utoljára lépett parkettre a 2016/2017-es szezonban. A brazil regionális bajnokok megleptek minket, és a 4x15 perces edzőmérkőzésen az első negyedben 2-0 előnyre tettek szert. A vendégek főként kontrákra alapoztak, amit dinamikus játékosaiknak és határozatlanságunknak köszönhetően ki is használtak.

A második negyedben kiegyenlített játék folyt, azonban a kapu előtt sajnos nem koncentráltunk eléggé, és a kapusuk is kiváló napot fogott ki. A negyed végén azonban egy kipattanó labdát Baksai helyezett a kapu közepébe, amivel 1-2-re kozmetikázta az eredményt.

A harmadik negyedben Móczik pályára lépésével 5-4-es játékra váltottunk, aminek köszönhetően sokkal többet volt nálunk a labda és átvettük a játék irányítását a fáradó brazilok ellen. Az eredménye meg is lett, hiszen Béres és Malinovszky találatával megfordítottuk a mérkőzést, és a 3-2-es vezetést már a találkozó végéig meg is tartottuk.

A jó hangulatú és jó iramú mérkőzés kiváló zárása volt évünknek, amit a július 8-i ELTE-BEAC Szezonzáró Kupával zárunk a Mérnök utcai sporttelepen!

ELTE-BEAC

Szabó (k) - Juhász (c), Baksai, Malinovszky, Lovas

Cserék: Móczik (k) - Blayer, Kovács, Nagy, Béres, Nyéki

Gólszerzők: Béres, Malinovszky, Baksai

A mérkőzésen készült összes fotó elérhető az ELTE-BEAC Futsal Facebook oldalon

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech