Atado

Kiosztották a 2015/2016 évi sportösztöndíjakat!

2015. 06. 13.
Atado

Augusztus közepétől több mint egy hónapos sportnépszerűsítő kampány – gólyatábor, ingyenes ELTE Sporthét – keretein belül testközelből ismerkedhetsz meg az új tanév sportösztöndíjas szervezőivel!

Vonzó szabadidős programokat, állandóan újdonságot és a sokoldalú egyetemi élet motorját jelenti az ELTE sportszervező ösztöndíjas rendszere, amelynek ünnepélyes díjátadóját az ELTE Szerb utcai Rektori Hivatalának Tanári Klubjában tartották 2015. június 12-én.

A kinevező okleveleket Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, a hallgatói ügyek rektori biztosa és Zaránd Péter, az ELTE EHÖK elnöke adták át. Az ünnepségen jelen volt Karácsony András, a BEAC elnöke, Hirholcz Ákos, a Hallgatói Szolgáltató és Sportközpont vezetője és Szabó Attila, a PPK Egészségfejlesztési és Sporttudomány Intézetének képviseletében.

2015/2016-ban az alábbi sportágaknak lesznek ösztöndíjas szervezői, akik a BEAC húsz szakosztályával együttműködésben szervezik a hallgatói és dolgozói sportéletet: röplabda, aerobik, triatlon, kerékpár/spinning, trx/funkcionális köredzés, kézilabda, tollaslabda, kosárlabda, nagypályás labdarúgás, asztalitenisz, futsal, atlétika, cheerleading, úszás, hastánc, falmászás, sakk, kajak-kenu, természetjárás, ütős sportok, harcművészetek (brazil jiu-jitsu, kick-boksz, karate), kettlebell, polefitness és jazztánc.

A sportolási lehetőségekről a www.beac.hu „Mit sportoljak?” oldalán minden részletet megtalálnak az érdeklődő egyetemi polgárok. Az átadón Simon Gábor, a BEAC ügyvezetője elmondta, hogy a korábbi évekhez hasonló augusztus közepétől több mint egy hónapos sportnépszerűsítő kampány lesz az ELTE gólyatáboroktól kezdve, a beiratkozások alatt, a kollégiumi beköltözésekig, majd szeptemberben az egy hetes ingyenes Sporthét zárja a programokat, ahol minden sportágat ki lehet próbálni az ELTE Bogdánfy úti sporttelepén, a BEAC-on.

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech