CP1 9269

Ismét felráztuk a várost! - ilyen volt a Shake the City 2

2019. 03. 22.
CP1 9269

A tavalyi Shake the City nagy sikerére való tekintettel megint felráztuk a várost az Anker’t-ben!

A tavalyi Shake the City nagy sikerére való tekintettel megint felráztuk a várost!

2019. március 20-án szerdán este Budapest egyik legfeelingesebb romkocsmája, az Anker’t egy órácskára fitnesz teremmé alakult. Az asztalok és székek helyett a teret lelkes mozogni vágyó lányok töltötték be, várva, hogy elkezdődjön Pulay Szilvi intervall alakformáló edzése. 7 óra után egy-két perccel megszólalt a zene, Szilvi fellépett a színpadra és ettől a pillanattól kezdve 60 percig nem volt megállás.

Az edzés party-hangulatát nem csak a hely szelleme, hanem az élő DJ adta, meg persze a lendületes, egész testet megmozgató, dinamikus tréning, amiben ezúttal sem csalódtunk.

A kellemes elfáradás után már csak a tombolasorsolás miatti izgalom vitte fel kicsit a pulzusunka. Sok értékes és egészséges ajándékot kaphattak a szerencsés nyertesek.

Ha lemaradtál, ne aggódj, figyelj minket, mert hamarosan bemutatjuk Shake The City következő állomását, amin Te is ott lehetsz!

Az eseményen készült összes fénykép elérhető a BEAC Facebook oldalán!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech