Sportolj kreditért

Február 9-től ismét a sporté a főszerep!

2015. 02. 05.
Sportolj kreditért

Amint beindul a szorgalmi időszak, megpezsdül az egyetemi sportélet is: több mint 30 sportágat felölelő választék általános tesi és sportösztöndíjas edzések terén, a köztudatba egyre inkább berobbanó Tüskecsarnok, kollégiumi és kari sportnapok, KEk és 5vös 5km!

A szorgalmi időszak kezdetével az ELTE sportpályái is megtelnek élettel. Egyetemünk hallgatói az általános testnevelés színes palettájába tartozó több mint harminc sportágból, és az ELTE EHÖK sportösztöndíjasai, a BEAC szakosztályai által közösen szervezett edzések garmadájából választhatnak. Sőt, január közepétől klubunk ELTE-s oktatói által vezetett órákon lehetőségetek nyílik a Tüskecsarnok XXI. századi létesítményeiben mozogni.

ELTE_aerobikAz ELTE sportkínálatából a hölgyek számára kiemelten ajánljuk az ELTE Aerobik edzéseit. Zumba, pilates, dinamikus jóga, kardio, zsírégető, alakformáló, jazz tánc és hastánc választható, az Izabella utcai tornateremtől egészen a KCSSK kollégiumig - több mint hét helyszínen. Ezzel kapcsolatosan minden információ megtalálható az ELTE Aerobik honlapján (http://beac.hu/aerobik/orarend/) és az ELTE Aerobik FB csoportban.

Az ELTE-s fiúk számára pedig a futó és kocogó edzések, a kispályás labdarúgó bajnokság, funkcionális edzések, TRX, kettlebell, spinning, küzdősportok, konditerem és számos labdás csapatsport nyújt vonzó sportolási lehetőséget az ELTE sportpályáin.

A sportolási lehetőségekről bővebb tájékoztatást a www.beac.hu oldalon, valamint az ELTE Sportiroda által elkészített Sportkisokosban találhatnak az érdeklődők:

BEACA tavaszi félév számos, egynapos sportprogramot is nyújt. A kollégiumi és kari sportnapok szezonja március és április, amikor a KUK Sportnap és a BN Sportnap várja a budai és pesti kollégistákat. Az ELTE szinte minden kara szervez sportnapokat, amelyek során kiváló lehetőség nyílik az egyetem sportközösségéhez csatlakozni. Idén sem maradhat el a legnagyobb budapesti egyetemi futógála, a májusi 5vös5km és a Budai-hegyek vadregényes Sárga-túrája. Márciusban pedig ismét egész Kárpát-medence az ELTE-re figyel, mivel immáron hatodik alkalommal rendezi meg az ELTE EHÖK és a BEAC a KEK-et.

Csatlakozz te is az ELTE négyezer sportolójához!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech