Termeszetjaras1

Csatlakozz az ELTE-sekhez a Sárga Túrán!

2012. 04. 06.
Termeszetjaras1

Április végén ismét tömegeket mozgat meg az ELTE! Csatlakozz hozzánk Te is!

2012. április 30 - május 1. között ismét megrendezésre kerül a sok százas tömegeket megmozgató Sárga Teljesítménytúra az ELTE-BEAC természetjárói szervezésében. A Budapest közeli fantasztikus tájakon kanyargó kalandra téged is szeretettel várunk! Kezdőknek és gyakorlottabb túrázóknak egyaránt változatos kihívásokat kínálunk. A program egyben a Budapest Kupa és az Ötpróba London 2012 sorozat része is. ELTE-seknek a nevezés ingyenes! Egyedi, névre szóló oklevéllel és kitűzővel ismerjük majd el teljesítményed és további meglepetésekkel is készülünk!

2012-ben is folytatódik az immár félévtizedes hagyomány, és az ELTE-BEAC természetjárói április 30 - május 1. között ismét megszervezik a magyar túrázók körében nagy népszerűségnek örvendő Sárga Teljesítménytúrát, mely a Budapest Kupa része is. Lelkes csapatunk több ezer túrázni vágyót csalt a természetbe az elmúlt években minden korosztályból. A Sárga túrának ugyanis igen nehezen tudnak ellenállni a természet és sport szerelmesei. Változatos programkínálatunkban a kezdő túrázóktól a megszállott sportemberekig mindenki talál megfelelő kihívást. Ráadásul még egy éjszakai túrán is kipróbálhatjátok magatokat.

Programunk egyben az Ötpróba London 2012 sorozat része is. A 18 és 20 km-es táv teljesítése esetén 2 ponttal, a 30 km és a fölötti távok teljesítése esetén 4 ponttal gazdagodhattok.

A következő távokból válogathatsz: 18 km/20 km/30 km (éjszakai) / 40 km /50km/70 km

Ehhez már csak hab a tortán, hogy a tavaly közel félezer résztvevőt számláló túrára az ELTE-seknek a nevezés idén is ingyenes lesz! Ú;t közben különböző csemegékkel és frissítőkkel várunk titeket az ellenőrző pontokon. A túra teljesítése után pedig minden sikeres teljesítő haza viheti emlékül egyedi oklevelét és kitűzőjét, na meg az aznapi élményeket, mely utóbbiak gondoskodnak róla, hogy e nagyszabású túra örök emlék maradjon számodra.

A túra útvonala: Esztergom – Vörös kereszt – Hegymeg nyugati széle – Kerek-berek – Barát-kút – Pilisszentlélek – Pilis nyereg – Klastrompuszta – Csévi-nyereg – Iluska-forrás – Zajnát-hegyek – Pilisvörösvár – Pilisszentiván – Antónia-árok – Hűvösvölgy – Nagy-Hárs-hegy – Kis-kőfej – Virág-völgy – Csacsi-rét – Sorrento – Huszonnégyökrös- hegy - Törökugrató – Budaörs.

Részvételi szándékodról értesíts minket, hogy segíthessünk további információkkal!

Jelentkezésedet várja Turi Zsolt (tuzraai[kukac]inf.elte.hu ; 30/461-3931). Kérdéseidre is szívesen válaszolunk!

Április végéig se lustálkodj! Készülj velünk a Sárgára, és csatlakozz hozzánk tavaszi túráinkon! Hogyan teheted meg?

- kérd, hogy tegyünk fel hírlevelünkre, ahol rendszeresen tájékoztatunk téged a túrázási lehetőségekről (írj ide: tuzraai[kukac]inf.elte.hu )

- figyeld weboldalunkat: http://tura.elte.hu/

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech