Termeszetjaras1

Csatlakozz a Sárga Túrán az ELTE VIP csapatához!

2012. 04. 23.
Termeszetjaras1

Az idei Sárga Teljesítménytúrán egy speciális programmal készülünk az ELTE-seknek! Május 1-én a túra 18 km-es szakaszán egy különleges ELTE-s csapattal teljesítheted a távot.

Az ELTE-BEAC Természetjáró szakosztályában már nagy az izgalom, hisz egy bő hét és április 30-május 1-én itt az általunk szervezett Sárga Teljesítménytúra, mely minden évben sok száz sportrajongót csalogat ki a természetbe. 2012. május 1-én 12:00-kor indul el majd az ELTE-s VIP csapat, mely közösen teljesíti a Hűvösvölgy-Budaörs közötti 18 km-es távot a Sárga Teljesítménytúrán, és melyben rád is számítunk!

Hogy kik várnak rád? A csapat egyik kapitánya dr. Bárdos György, az ELTE Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet igazgatója, aki maga is gyakorlott természetjáró. Még egykoron egyetemistaként csatlakozott szakosztályunkhoz, és most tanárelnökként segíti munkánkat. Másik csapatkapitányunk Simon Gábor, a BEAC ügyvezető elnöke, futsal szakosztályunk lelke, aki a hallgatói sportszervezőkkel és szakosztályának sportolóival együtt érkezik majd a helyszínre. Díszvendégünk dr. Seifert Tibor rektori főbiztos úr, aki évtizedek óta a BEAC elnökségének tagja.

Az ELTE csapathoz csatlakozik dr. Székely Mózes, a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség főtitkára, az ELTE-BEAC alelnöke is. Mivel egyben Polythlon-Triatlon szakosztályunk vezetője és ötszörös ironman, szinte természetes, hogy emeli a tétet és az Olimpiai Ötpróba keretében egyetemi kollégáival együtt futva teljesíti a 40 km-es távot. Így Hűvösvölgyben az ELTE-BEAC csapat közösen ünnepelheti majd befutóját.
A csapatban még sok ELTE-s hallgató, oktató, sportoló ott lesz, így mindenképp érdemes csatlakoznod hozzánk. Azon túl, hogy egy kellemes élménnyel gazdagodsz, megismerkedsz az ELTE sportegyesületével is, és biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod azt az ELTE-s közösséget, mely teljessé teheti egyetemi éveid.

Az ELTE csapat találkozójának időpontja:

2012. május 1. 11:45 (indulás 12:00)

Találkozó helye: Hűvösvölgy (Gyermekvasút megállója)

Táv: Hűvösvölgy – Budaörs (18 km)

Szintidő: nincs

Helyszínen kapcsolat, illetve további információ:

Polgár Emese (20/392-1955)

Természetesen ha nagyobb kihívásra vágysz, választhatsz a Sárga hosszabb távjaiból, vagy teljesítheted a 70-es teljes távot is! Részletekről szakosztályunk aloldalán olvashatsz.

A túra bármelyik távjának teljesítésével egy általános testnevelés óra kiváltható!

ELTE-s hallgatóknak és oktatóknak az indulás ingyenes!

Szeretettel várnak téged is az ELTE-BEAC természetjárói!

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech