CP1 1638

Csatlakozz a BEAC vízilabda csapatához!

2018. 12. 12.
CP1 1638

Edzéseinkre várjuk mindazon hallgatókat, akik a Budapesti Vízilabda bajnokságban játszanának, de természetesen fejlődési lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik csak edzésre szeretnének járni és ki szeretnék próbálni magukat.

Az ELTE-BEAC vízilabda csapata heti két-három alkalommal készül a Gyarmati Dezső bajnokságra és a tavasszal induló Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságra (MEFOB). Edzéseinket a Hajós Alfréd, valamint a Tüzér utcai uszodában tartjuk, amelyen bárkit szívesen látunk, legyen az leendő játékos vagy szurkoló!

Edzéseinkre várjuk mindazon sportolni vágyókat, akik a folyamatosan erősödő Budapesti Vízilabda bajnokságban játszanának, de természetesen fejlődési lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik csak edzésre szeretnének járni és ki szeretnék próbálni magukat. Az ELTE-s jogviszonnyal rendelkező hallgatók játszhatnak a MEFOB-on, illetve különféle ösztöndíjakra pályázhatnak, ami a tanulmányok alatt könnyebbé teheti az egyetemi éveket.

Hol vannak az edzések?

Hajós Alfréd Uszoda
Tüzér utcai Uszoda

Mikor vannak az edzések?

Hajós: csütörtök: 20:30-
Tüzér: péntek: 20:30-

Kit keressek?

Várhelyi Zoltán - edző
[email protected]

GALÉRIA egy edzésről

Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech