DSC 8448

A Bárczin is bemutatkoznak az "Elsők"

2017. 03. 28.
DSC 8448

2017. április 5-én a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karra költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének kiállítása

2017. április 5-én a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karra költözik a BEAC, az ELTE sportegyesületének kiállítása, amely az egyetem és a klub közös, 119 éves sporttörténelmét mutatja be számos tablón keresztül.

A "BEAC-Az elsők című" tárlat 2016 májusa óta az Egyetemi Könyvtárban, a Sportmúzeumban, a Tüskecsarnokban, az ELTE Lágymányosi, az Egyetem téri épületében, a PPK Kazinczy utcai épületében is helyet kapott, április végéig pedig a BGGYK hallgatói és dolgozói számára lesz megtekinthető.
A kiállítás célja, hogy az egyetemi polgárság megismerje az ELTE és a BEAC közös sporttörténelmét, az egyesület kiemelkedő sportolóit, valamint, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi, számos egyetemi sportolási lehetőségre.
A kiállítás anyaga online is elérhető az alábbi honlapon: https://www.beac.hu/beac-az-elsok-kiallitas/
A megnyitó helyszíne: ELTE BGGYK "A" épület, lift előtti tér - 1097 Bp., Ecseri út 3
A megnyitó időpontja: 2017. 04. 05. 10:00
Köszöntőbeszédet mond dr. Zászkaliczky Péter dékán, Kovács Krisztina, az ELTE Fogyatékosügyi Központjának vezetője, valamint Simon Gábor a BEAC ügyvezető igazgatója.
Szeretettel várunk mindenkit!
Magyarul is elérhető.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech