100 B5301

Csatlakozz az ELTE vízilabda csapatához!

2016. 08. 31.
100 B5301

Ha szeretnéd újrakezdeni, folytatni vízilabdás múltadat, vagy csak megtetszett a sportág, és szeretnéd magad kipróbálni benne, ne habozz, jelentkezz!

Sok sportágat lehet előképzettség nélkül is elégséges szinten űzni. Futni bárki tud, pingpong ütőt mindenki fogott már a kezében és a focilabdát sem olyan nehéz eltalálni. A póló más kávéház. Az egész sport alapja az úszás. Ha tudsz úszni, az első lépcsőfokot teljesítetted. Az úszás viszont kevés, ugyanis ahhoz, hogy elkapd a labdát, derékig kiemelkedj, esetleg lőj egy gólt, nagyon kemény lábtempó szükséges. Mindez természetesen sok-sok év kemény edzésmunka gyümölcse. Csapatunkkal minden évben nevezünk a 20 csapatos Budapest Felnőtt bajnokságba, ahol az utóbbi években már hagyományosan a felsőházban végzünk.

Emellett minden évben képviseljük az ELTE-t a Magyar Egyetemi- Főiskolai Bajnokságon (MEFOB), ahol az elmúlt három évből kétszer éremmel - egy ezüst, egy bronz - zártunk . Ha viszont még új vagy a pólósok között, akkor is jelentkezz nyugodtan és próbáld ki magad, hiszen a heti két edzésünkön akkor is részt vehetsz, ha még csak ismerkedsz a sporttal!

Ha szeretnéd újrakezdeni, folytatni vízilabdás múltadat, vagy csak megtetszett ez a sportág, és szeretnéd magad kipróbálni benne, ne habozz és jelentkezz!

Miért ajánljuk:

- Remek csapat és hangulat vár mindenkit

- BVLSZ-ben, MEFOB-on és standvíziladbákon való szereplés

- Minden évben egyre sikeresebb a csapatunk

- Sportösztöndíj igényelhető

Kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán ([email protected])

Ha friss információkra lenne szükséged, olvasd el a szakosztály aloldalát.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech