Elte futsal

Áldozatait szedte a kiváló ELTE-BEAC hajrá!

2013. 10. 21.
Elte futsal

Parádés végjátékot produkáltak sportolóink: az utolsó pillanatos góloknak köszönhetően a futsalos lányok idei első győzelmüket gyűjtötték be, míg a pólósok és nagypályás labdarúgóink újabb skalpot szereztek.

Női futsal: Kulcsfontosságú mérkőzésen nyertek futsalos lányaink a BEAC Sportcsarnokban. A női NB I. 7. fordulójában a Kénoszt Ferenc edzette hölgyek a szombathelyieket fogadták és kellemetlen házigazdának bizonyultak, ugyanis Farkas Mónika találatával már az 5. percben vezetéshez jutottak a mieink. A találkozó hajrájáig is főként a hazaiak akarata érvényesült a pályán,akik azonban a 2-0-s vezetésnél ideje korán engedtek ki. A 37. percre már 2-2-es állásról tanúskodott az eredményjelző, ám ekkor újabb fordulat következett a mérkőzésen. Vida Orsolya három perc leforgása alatt két gólt vágott és ezzel idénybeli első győzelméhez segítette hozzá a vendéglátókat. ELTE-BEAC – SZOESE 4-2!

Körkép a hétvége további ELTE-BEAC-os mérkőzéseiről:

Női kosárlabda: Idei legszorosabb találkozójukon is sikerrel vették az akadályokat Balogh "Bubu" lányai Győrben. A amatőr női NB I.-es pontvadászat 3. fordulójában a Rába partjára látogató ELTE-BEAC az első negyedben villámrajtot vett és a játékrész végére megszerzett 8 pontos előny döntőnek bizonyult a találkozó végkimenetelében. A folytatásban a hazaiak is megtáltosodtak, azonban hátrányukat mindösszesen a 3. felvonásban tudták lefaragni - akkor is mindösszesen 2 ponttal. A bajnoki pontok sorsát végül az döntötte el, hogy a mieink kezdőötöséből négyen is 10 pont felett termeltek, míg ez a győriek csapatából csak egy játékosnak sikerült. Uni Győri SZKA – ELTE-BEAC Újbuda 56-64!

Kézilabda: A folyamatosan feljavuló csapategység vezette sikerre kéziseinket. A Varánuszok elleni összecsapás első félidejében még akadozott a gépezet, de a 9 gólig jutó Pollák Bence irányításával már előnnyel mehetett pihenő az ELTE-BEAC csapata. A folytatásban jobbára már csak a mieink akarata érvényesült a pályán, fokozatosan javuló egyéni teljesítményeknek köszönhetően 10-et számoltak rá az ellenfélre. Híd-Unió SE Varánuszok – ELTE-BEAC 24-34 (9-13)!

BEAC: MEGYERI (kapus) - GYŐRFI NÁNDOR 6, Sívó Zsolt 2, SZAMOSFALVI BÁLINT 7, Tóth Gábor 2, Jádi Dániel 3 (2), Rimmel Dávid, Görög Norbert, POLLÁK BENCE 9, GAZDAG TAMÁS 5

Futsal: fiúk: Nagymaros Gravittax – ELTE-BEAC 1-15;

lányok (NB II.): Gyulai Amazonok – ELTE-BEAC 9-1;

Nagypályás labdarúgás: 10 perccel a lefújás előtt még egygólos hátrányban voltak Szabó András fiai, azonban a hajrában sikerült felőrölniük ellenfelüket és egy gyönyörű lövéssel és egy értékesített büntetővel megfordítaniuk a mérkőzést. Ez a siker egyben az is jelenti, hogy a Kövér Lajos utcai katlanban továbbra is veretlen együttesünk. (BLASZ III.) BEAC – Vizafogó 4-3; (BLASZ IV.) Közterület II. – BEAC II. 6-3

Vízilabda: A végjátékban vívták ki a győzelmet pólós fiaink is a Budafoki Uszodában. Másfél perccel a dudaszó előtt még 14-14-es állást mutatott az eredményjelző, ám a 6 gólig jutó Kiss Csaba vezérletével ismét sikerült vendégként begyűjteni a bajnoki pontokat. Bánki VSEELTE Vízilabda DSK 15-17!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech