DSC 8960 1 1

Kung fu

„A Kung fu az élet mankója„ Sifu Liszka László mottója. Gyere és fedezd fel velünk lelked és tested határait, és lépj túl azokon.

Tanuld meg megvédeni önmagad és a nálad gyengébbeket. Ha többet keresel, mint egy egyszerű sport és szereted a kihívásokat, köztünk a helyed.

Ismerkedj meg az Északi Hét Csillag Imádkozó Sáska Kung Fu stílussal, az egészségmegőrző Lor Han, és 8 Brokát Chi Kung gyakorlatokkal. Profi mesterek és oktatók várnak Rád, hogy megismerd a hosszú és rövid fegyverek használatát, magabiztossá válj a páros küzdelmi gyakorlatok alatt. Amikor magadra öltöd az irányzat fekete ruháját és sáskás pólóját, és először belépsz az edzőterembe, összeszorul a gyomrod az izgalomtól, de már pontosan érzed, hogy egy erős és összetartó közösség tagja leszel, biztosan fognak vezetni az úton, és egy olyan kaland áll előtted, mely örökre megváltoztatja az életed.

Mikor? Kedd | Csütörtök: 18.00-19.30

Hol? 1039 Budapest, Medgyessy Ferenc u. 2-4.

-------------------------------------------

Facebook: Tung SE

Kung fu

Kapcsolattartó: Sifu Liszka László - sifu mester

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech