88979526 2963777790353166 4488948063699730432 o

Kosárlabda

Szeretnél egy szuper közösséghez tartozni? Régóta kosárlabdázol, de nincs csapatod jelenleg? Itt az idő, jelentkezz a BEAC férfi és női kosárlabda csapataiba!

Férfi kosárlabda csapatunkba várunk szeretettel mindenkit, aki szeretne mozogni, sportolni, vagy csak egy jó társaság tagja lenni. A felkészülés során nagy hangsúlyt fektetünk az erőnlétre, a taktika alapokra és az egész évet megalapozó csapategység kiépítésére is. Év közben az edzéseken és mérkőzéseken kívül rengeteg sportprogramon vehettek részt, például az egyetemi B33 bajnokságon is.

Női egyetemi csapatunkat Laklóth Anna, egykori válogatott játékos, az NB1-ben szereplő felnőtt csapatunk egykori oszlopos tagja vezeti. Várunk minden kosárlabdázni vágyó érdeklődőt!

Ha kosaraztál korábban, és egyetemi éveid alatt is folytatni szeretnéd az egyetem színeiben, akkor a MEFOB-on is induló csapatban a helyed! Ha egyszerűen csak kipróbálnál valami újat, nálunk akkor is játszhatsz. Olyan edzéseket is biztosítunk, ahová bármikor, bármilyen tudással eljöhetsz.

-------------------------------------------

Honlap: http://www.beac.hu/kosarlabda/

Facebook:

ELTE- BEAC kosárlabda

BEAC Női Kosárlabda Szakosztály

Instagram: beackosarlabda

Kosárlabda

Kapcsolattartó: NB1 - Sándor Ádám

E-mail: [email protected]

Kapcsolattartó: Akadémia (utánpótlás) - Szalay Krisztina

E-mail: [email protected]

Kapcsolattartó: Egyetemi - Nagy Timi | Borsos Balázs

E-mail: [email protected] | [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech