AA 001

Falmászás

Te is szeretnéd kipróbálni a napjainkban egyre népszerűbb falmászást? Szeretettel várunk a megújult Gravity Boulder Barban, napközbeni, egyetemi edzéseinkre.

Amennyiben egy olyan komplex sportot keresel, ami sokrétűen fejleszti az fizikai kondíciód mellett a testtudatodat, a koncentrációs képességedet, a hajlékonyságodat, az egyensúlyérzékedet, mindezt játékosan, közvetlen fiatalos társaságban, akkor látogass el hozzánk és tedd próbára magadat!

Kis létszámú kezdő és haladó csoportjaink az egyetemi félévekhez igazodva, a 16 hetes kurzus alatt vezetnek végig a felépített edzésterven, ahol a megfelelő bemelegítés, erősítés és nyújtás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a mászásban előforduló mozgásformák elemzésére és tökéletesítésére.

A boulderezés nem igényel biztosító felszereléseket és az ezekhez szükséges technikai ismereteket, hiszen falaink maximális magassága 4,5m, amelyek alatt erre a célra fejlesztett 40cm vastag szivacs véd meg a sérülésektől az esések során, így teljesen szabadon, a legnagyobb biztonságban élvezheted a mozgást.

Mikor? Minden hétköznap 8:00-tól 17:00-ig

Hol? Gravity Boulder Bar- Mammut bevásárlóközpont

-------------------------------------------

Facebook: Gravity Boulder Community

Honlap: gravitybudapest.com

Falmászás

Kapcsolattartó: Vörös Tamás-teremvezető

E-mail: [email protected]

Lesz izomlázad?

Találd meg kedvenc sportodat, helyszínedet, közösségedet!

Webshop

Vedd meg online a bérleted!

Image 4
BEAC 120

Történelmi pillanataink

érdekel a történet

ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech