Rendezvények

ELTE Sport7

 • Leírás: Az ELTE Sporthét a legjobb lehetőség, hogy megismerkedj az egyetem sportolási lehetőségeivel.  A nyílt hét folyamán minden edzésünk ingyen kipróbálható. Gyere és ismerd meg fiatal edzőinket, sportösztöndíjas hallgatóinkat és mozogj együtt gólyatársaiddal. A sportprogramok mellett nyereményjátékkal is készülünk! Megéri eljönni!
  Dátum: Az őszi szemeszter első hete

Kárpát-medencei Egyetemek Kupája

 • Leírás: Gyere és szurkold végig a hétvégét velünk az egyik legnívósabb sporteseményünkön, a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján! Évente kerül megrendezésre a futsal sportban az ELTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, az egyetem részönkormányzatai és az ELTE-BEAC egyesület támogatásának és operatív közreműködésének köszönhetően. Ezen a hétvégén számos csapat érkezik hozzánk, többek között Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből és Újvidékről hogy elnyerjék a KEK kupát. Nézzük együtt a Titánok harcát, találkozzunk az első sorban!
  Dátum: Március első hétvégéje
  Weboldal: http://kek.elte.hu

5vös5km

 • Leírás: Szeptember végén és május elején 5 óra 5 perckor indul a már-már hagyománynak számító 5vös 5km futóverseny. A versenyen híres sportolókkal találkozhattok, bemelegíthettek az ELTE Aerobik edzőjével, a futás végén pedig frissítőkkel, egészséges finomságokkal várunk Benneteket. Lazításképpen együtt izgulhattok a tomboláért és a helyezésekért. Gyertek, fussatok velünk, a barátokkal, a hallgatótársakkal! Ott találkozunk! High Five!
  Dátum: szeptember végén/május elején
  Weboldal: http://eotvos5.elte.hu/

University Sports Festival Budapest

 • Leírás: Az esemény célja, hogy a fővárosban tanuló külföldi egyetemisták számára a sporton keresztül nyújtson olyan közösségi élményt, mely összeköti a világ minden tájáról Budapestre érkező hallgatókat és magyar társaikat. A program másik célja, hogy a külföldi hallgatók betekintést nyerjenek a budapesti egyetemi sportéletbe, kötetlen formában, jó hangulatban próbálhassák ki a legnépszerűbb, legújabb sportágakat.
  Dátum: November

ELTE Inkluzív Sportnap

 • Leírás: Az esemény célja, hogy az ELTE valamennyi hallgatója, polgára számára, így a fogyatékossággal élő hallgatók, diákok és dolgozók számára is közösségi élményt, mozgást, kikapcsolódást nyújtó esemény mottója: „A sport mindenkié”.
  Dátum: Szeptember 20.

Éjszakai Sport

 • Leírás: Egy rendezvény, amiből a hallgatóktól és az öregdiákoktól kezdve az oktatókig és tanárokig mindenki kiveszi a részét és csapatokat alkotva barátságos mérkőzéseket játszik többféle csapatsportban: labdarúgásban, kosárlabdában, röplabdában. Garantáljuk, hogy akkor sem fogsz unatkozni, ha épp nincs mérkőzésed. Hogy miért? Gyere és nézd meg! Zenekarok, játékok, edzések, küzdősportok, életmód-tanácsadás és még sok minden más!
 • Weboldal: http://ejszakaisport.elte.hu/

Fit Night

 • Leírás: Látogass el Te is az ELTE FIT Night rendezvényre és vegyél részt az éjszakába nyúló sportolási élményekben. Minden ami fitness, minden, ami mozgás, garantált jó hangulat és kikapcsolódás vár a számos mozgásformát felvonultató eseményen. Ha eddig még nem tetted, itt megismerheted és kipróbálhatod milyen sportolási lehetőségeket tartogat számodra az egyetem. Egyetemi és főiskolai hallgatóknak a sportprogramok ingyenesek! Számos előadás, színpadi bemutató, híres és eredményes sportoló, ingyenesen kipróbálható edzések és edzésmódszerek várják az érdeklődőket. Az estét zenés mulatság zárja a Szertár Büfében.
 • Weboldal: http://fitnight.eltesport.hu/

ELTE Info-Park Kupa

 • Leírás: A klubunk által szervezett focitorna célja, olyan sportolási lehetőség teremtése, melynek keretében az ELTE környezetében működő cégek össze tudják mérni tudásukat a pályán. Az ELTE és a BEAC fontosnak érzi élő kapcsolat kialakítását az egyetem környezetében működő vállalatokkal, cégekkel.
  Dátum: Február

ELTE Alumni Kupa

 • Leírás: Az ELTE Alumni Szervezet, az ELTE Sportiroda és a BEAC minden év decemberében Alumni tornára hívja egyetemünk volt hallgatóinak kispályás labdarúgó csapatait a Bogdánfy úti sporttelep sátorral fedett műfüves pályáira.
  Dátum: December

Tavaszi Sportkampány

 • Leírás: A tavasz folyamán az ELTE-BEAC 40 sportággal végiglátogatja az ELTE kari és kollégiumi napjait. Minden helyszínen érdekes és mozgalmas programokkal várunk, legyen szó egy belvárosi kampuszról vagy egy külvárosi kollégiumról. Ha még nem csatlakoztál az ELTE sportos csapatához, akkor itt megtudhatsz mindent, a sportolási lehetőségekről!
  Dátum: Áprilistól júniusig

Sárga70 Teljesítménytúra

 • Leírás: Újabb nagy tömegeket megmozgató Sárga Teljesítménytúra az ELTE-BEAC természetjárói szervezésében. A Budapest közeli fantasztikus tájakon kanyargó kalandra Téged is szeretettel várnak a szervezők! Kezdőknek és gyakorlottabb túrázóknak egyaránt változatos kihívásokat kínálunk! A program egyben a Budapest Kupa része is. ELTE-seknek a nevezés ingyenes. Egyedi névre szóló oklevéllel és kitűzővel ismerjük majd el teljesítményed és további meglepetésekkel is készülünk!
  Dátum: Május 1.