Rendezvények

ELTE Sport7

 • Leírás: Az ELTE Sporthét a legjobb lehetőség, hogy megismerkedj az egyetem sportolási lehetőségeivel.  A nyílt hét folyamán minden edzésünk ingyen kipróbálható. Gyere és ismerd meg fiatal edzőinket, sportösztöndíjas hallgatóinkat és mozogj együtt gólyatársaiddal. A sportprogramok mellett nyereményjátékkal is készülünk! Megéri eljönni!

5vös5km

 • Leírás: Szeptember végén és május elején 5 óra 5 perckor indul a már-már hagyománynak számító 5vös 5km futóverseny. A versenyen híres sportolókkal találkozhattok, bemelegíthettek az ELTE Aerobik edzőjével, a futás végén pedig frissítőkkel, egészséges finomságokkal várunk Benneteket. Lazításképpen együtt izgulhattok a tomboláért és a helyezésekért. Gyertek, fussatok velünk, a barátokkal, a hallgatótársakkal! Ott találkozunk! High Five!
 • Weboldal: http://eotvos5.elte.hu/

Éjszakai Sport

 • Leírás: Egy rendezvény, amiből a hallgatóktól és az öregdiákoktól kezdve az oktatókig és tanárokig mindenki kiveszi a részét és csapatokat alkotva barátságos mérkőzéseket játszik többféle csapatsportban: labdarúgásban, kosárlabdában, röplabdában. Garantáljuk, hogy akkor sem fogsz unatkozni, ha épp nincs mérkőzésed. Hogy miért? Gyere és nézd meg! Zenekarok, játékok, edzések, küzdősportok, életmód-tanácsadás és még sok minden más!
 • Weboldal: http://ejszakaisport.elte.hu/

Fit Night

 • Leírás: Látogass el Te is az ELTE FIT Night rendezvényre és vegyél részt az éjszakába nyúló sportolási élményekben. Minden ami fitness, minden, ami mozgás, garantált jó hangulat és kikapcsolódás vár a számos mozgásformát felvonultató eseményen. Ha eddig még nem tetted, itt megismerheted és kipróbálhatod milyen sportolási lehetőségeket tartogat számodra az egyetem. Egyetemi és főiskolai hallgatóknak a sportprogramok ingyenesek! Számos előadás, színpadi bemutató, híres és eredményes sportoló, ingyenesen kipróbálható edzések és edzésmódszerek várják az érdeklődőket. Az estét zenés mulatság zárja a Szertár Büfében.
 • Weboldal: http://fitnight.eltesport.hu/

ELTE Info-Park Kupa

Tavaszi Sportkampány

 • Leírás: A tavasz folyamán az ELTE-BEAC 40 sportággal végiglátogatja az ELTE kari és kollégiumi napjait. Minden helyszínen érdekes és mozgalmas programokkal várunk, legyen szó egy belvárosi kampuszról vagy egy külvárosi kollégiumról. Ha még nem csatlakoztál az ELTE sportos csapatához, akkor itt megtudhatsz mindent, a sportolási lehetőségekről!
 • Weboldal/Facebook-esemény: KUK Sportnap

Sárga70 Teljesítménytúra

 • Leírás: Újabb nagy tömegeket megmozgató Sárga Teljesítménytúra az ELTE-BEAC természetjárói szervezésében. A Budapest közeli fantasztikus tájakon kanyargó kalandra Téged is szeretettel várnak a szervezők! Kezdőknek és gyakorlottabb túrázóknak egyaránt változatos kihívásokat kínálunk! A program egyben a Budapest Kupa része is. ELTE-seknek a nevezés ingyenes. Egyedi névre szóló oklevéllel és kitűzővel ismerjük majd el teljesítményed és további meglepetésekkel is készülünk!
 • Weboldal/Facebook-oldal: ELTE-BEAC Természetjárás

Kárpát-medencei Egyetemek Kupája/Cheer MEFOB

 • Leírás: Gyere és szurkold végig a hétvégét velünk az egyik legnívósabb sporteseményünkön, a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján! Évente kerül megrendezésre a futsal sportban az ELTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, az egyetem részönkormányzatai és az ELTE-BEAC egyesület támogatásának és operatív közreműködésének köszönhetően. Ezen a hétvégén számos csapat érkezik hozzánk, többek között Felvidékről, Kárpátaljáról, Erdélyből és Újvidékről hogy elnyerjék a KEK kupát. Nézzük együtt a Titánok harcát, találkozzunk az első sorban!
 • Weboldal: http://kek.elte.hu