IMG 1709 1

„Világos vízió kell!” - BEAC szakosztályvezetők találkoztak az ELTE-n

2018. 02. 26.
IMG 1709 1

A BEAC új elnökségének javaslatára, egy rendszeres szakosztályvezetői találkozó, szakmai fórum első alkalmát tartotta a BEAC február utolsó péntekén.

A BEAC új elnökségének javaslatára, egy rendszeres szakosztályvezetői találkozó, szakmai fórum első alkalmát tartotta a BEAC február utolsó péntekén.

A Bölcsészettudományi Kar Kodály-termében gyűlt össze a klub majd' összes szakosztályának vezetője, és vezetőedzője. A gyönyörű terem megtelt a BEAC-ban űzhető közel 40 sportág képviselőjével. Az új sportágak közül a Szabadidősport szakosztályon belül működő darts és polefitness, valamint a küzdősportok közé tartozó ökölvívás is itt mutatkozott be először a klub széles plénuma előtt.

Hamar Imre, a klub új elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, majd Simon Gábor, a klub igazgatója ismertette a szakmai nap programját. Névsorrendben a klub szakosztályai, legkisebbtől, a legnagyobbakig bemutatkoztak és ismertették helyzetüket, terveiket, köztük Csere Gáspár, és Dani Áron többszörös magyar bajnok atléták is bemutatták prezentációjukat. A közel három és fél órás megbeszélés végén átfogó képet kaphatott mindenki a klub egyes szakosztályairól, mely fontos információt jelent a klub elnökségének új tagjai számára, akiket az ELTE rektora és kancellárja javaslatára választott meg a küldöttgyűlés.

„A sportsikerek kulcsa megvan minden BEAC szakosztályban. A sportág, a klub iránti szeretet és önzetlenség minden bemutatkozóból érezhető volt. Ilyen hozzáállásra lehet építkezni a következő években. A sportok közötti együttműködés nagyon fontos. Sokat tudunk egymástól is tanulni, de a sikerességhez, a fejlődéshez kell egy jól működő stratégia is. Egy világos vízió! Nem lesz könnyű út, de a sportból tudjuk, hogy a sikerhez sok küzdelem szükséges.” – mondta Hamar Imre záró beszédében.

Hamar elnök úr kérésére a szakosztályok elkészítik a saját sportfejlesztési programjukat, melyek egy egységes BEAC stratégia részeként kerülnek majd az elnökség elé.

Résztvevők:

Aerobik és Cheerleading Szakosztály: Pulay Szilvia, Kovácsik Rita, Dömény Kata, Molnár Ágnes

Asztalitenisz: Hunyadvári László, Kanics Máté

Atlétika: Gerendási István, Szabó Imre, Csere Gáspár, Dani Áron

Fitnesz és Erőnléti: Gölöncsér Dániel, Barátosi Levente

Futsal: Árendás Tamás

Harcművészet: Ránky Márta, Sebők Máté, Bence György, Liszka László, Grád Attila

Kosárlabda: Sándor Ádám, Szabari János

Sakk: Grimm György

Szabadidősport: Farkas Lilla – polefitness, Kass Zoltán, Gyurcsó Gergő – darts, Bagdács Fruzsina – kézilabda

Természetjárás: Gács János, Vincze Attila

Tollaslabda: Orbán Gábor

Triatlon: Székely Mózes, Keresztesi Gitta

Vízilabda: Várhelyi Zoltán

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech