Elte beac logo

Újra sportfesztivál a Bogdánfy úton! Mozdulj, ELTE!

2011. 08. 25.
Elte beac logo

Zumba? Kangoo? Krav-Maga? TRX? Pilates? Spinning? Capoeira? Fogalmad sincs, hogy a fenti szavak mit jelentenek? Akkor éppen itt az ideje, hogy rámozdulj a témára, és kiderítsd! Ehhez nem kell mást tenned, mint szeptember 22-én ellátogatnod az ELTE Bogdánfy úti sporttelepére, ahol az ELTE Sportkampány második felvonásának keretében a fentieken kívül közel negyven sportággal ismerkedhetsz meg látványos bemutatókon.

A vállalkozó szelleműek ki is próbálhatják magukat, belekóstolhatnak a különböző sportok világába, mindezt természetesen szakavatott személyek vezetésével, garantáltan jó hangulatban. Az ELTE SE és a BEAC csapatszervezőivel is megismerkedhettek személyesen, akik tanácsokkal segítenek titeket, hogyan tudtok aktívan bekapcsolódni egyetemünk sportéletébe.

A focirajongókat egy labdarúgó gálameccsel is várjuk, ahol egyetemünk legjobbjai valódi futballsztárok ellen lépnek majd pályára. A foci kupán pedig szurkolhattok kispályásainknak. A fesztivál részeként futócipőt is húzhattok, és az 5vös5-ön híres sportolókkal futhatjátok körbe a Lágymányosi kampuszt. A tombolán értékes dedikált sporteszközök valamint sportutalványok keresik a gazdájukat majd. Lehet, hogy éppen Te leszel az?

Az esti Afterparty pedig még véletlenül sem a szobában lesz, sokkal inkább a Corvintetőn, ahol fenomenális akciókkal készülnek a sporttól felhevült tömegre.

Szeptember 22.-ig folyamatosan informálódhattok a programokról az esemény honlapján: ppkhok.elte/sportkampany , valamint Facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/elte.beac . Hamarosan FB eseményként is megjelenünk (Sportkampány II), ahol majd tudjátok jelezni részvételi szándékotokat, és fel tudjátok tenni kérdéseiteket.

Gyere, Mozdulj, Sportolj!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech