ND77595 1

Újbuda kiváló sportolója - Csere Gáspár

2018. 03. 19.
ND77595 1

A 2017. évi hazai és nemzetközi versenyeken elért kiemelkedő sportteljesítményei elismeréseként Csere Gáspár, a BEAC riói olimpikonja “Újbuda kiváló sportolója” díjat vehetett át

Újbudán minden évben díjazzák a kerület legkiválóbb sportolóit a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából. A Gárdonyi Géza Általános Iskolában megrendezett eseményen Hoffmann Tamás polgármester köszöntötte az ünneplőket és a díjazottakat. Elmondta, hogy március 15-e a magyar történelem olyan sorsfordító pillanata, amelyet megtörténte óta minden évben megünnepelnek. Hozzátette, ilyenkor nem királyokat és hadvezéreket, hanem hétköznapi hősöket ünneplünk.

Ezt követően a polgármester megköszönte az újbudai közösségekért végzett kiemelkedő és példamutató munkát végző díjazottaknak, hogy évek óta szolgálják az itt élők érdekeit.

A 2017. évi hazai és nemzetközi versenyeken elért kiemelkedő sportteljesítményei elismeréseként Csere Gáspár, a BEAC riói olimpikonja "Újbuda kiváló sportolója" díjat vehetett át. Gáspár 2001 óta a BEAC sportolója, maratoni futásban részt vett a 2016-os riói olimpián, míg 2017-ben magyar bajnoki címet szerzett félmaratoni távon, és ezüstérmet maratoni távon.

forrás: ujbuda.hu

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech