Triathlon

Te meddig tudsz ELTEkerni?

2011. 09. 01.
Triathlon

Most kerültél fel Pestre egyetemre, és szeretnéd a szebbik oldaláról megismerni a várost? Unod a tömegközlekedést? Félsz a belvárosban tekerni? Szeretnél részt venni ELTE országúti és hegyikerékpár Kupán? Nálunk a helyed…

Margull Dániel, harmadéves meteorológus hallgató vagyok az ELTE TTK-n, a kerékpár és duatlon edzéseket vezetem az ELTE-n. Az életem számokban: 2001 óta indulok kerékpárversenyeken. Heti 200-300 km-t tekerek. 21 éve kerékpározom, 10 kerékpárt használtam el életem során, 5-öt jelenleg is használok. 4 éve Budapesten télen-nyáron bringával közlekedem. Nyáron rendszeresen veszek részt kerékpáros túrákon. Két éve az ELTE-BEAC Polythlon Triatlon Klub aktív versenyzője vagyok.

Hétköznapokon a Kopaszi gát, illetve a Margitsziget ad majd otthont duatlon (kerékpár és futás) edzéseinknek. Ide közösen tekerünk ki a BEAC-ról (Bogdánfy utca 10). A szokásos heti órák mellett hosszabb hétvégi tekerésekkel, túrákkal, télen pedig a BEAC-on erősítéssel és görgőzéssel (spinning) tesszük változatosabbá a felkészülést.

Ha nincs saját bringád, az sem probléma. Az ELTE-BEAC Polythlon ingyen biztosít neked kerékpárt az edzésekhez, versenyekhez, sőt, a csapat tagjaival is együtt készülhetsz.

A rendszeres bringázás nemcsak egészséged és fittséged megőrzéséről gondoskodik, hanem mindennapjaidat is kellemesebbé varázsolja, hiszen biztos tudás birtokában még a belváros forgatagában is nyugodtan kerékpárra szállhatsz. Két keréken pedig könnyebben eljutsz a suliba, a heverokhoz, vagy a sportpályára. Pattanj fel és tekerj egy új, sportosabb életmód felé! „A legjobb hallgatók is mozognak, a legjobb sportolók is tanulnak.”

Gyere el évi 300 edzésünk egyikére, kóstolj bele a kerékpárosok életébe, kérdezz és csatlakozz, hogy a következő szemeszterben már rajtad is színes, ELTE-lógós mez feszülhessen! Ahogy egy valódi bringás mondaná: rakd meg!

Elérhetőségek:
e-mail: [email protected]
tel.: 70/285-0034

További információért látogass el a Polythlon honlapjára!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech