DSC 6765 1

Tavasszal is nyeregben

2017. 02. 07.
DSC 6765 1

Az ELTE-BEAC és az ELTE HÖK által szervezett Cycling edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni

Az ELTE-BEAC és az ELTE HÖK által szervezett Cycling edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év minden szakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy darab évszakbérlet váltása 10 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését az első edzés előtt rendezni kell.

ENGLISH description

Helyszín:
ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, a Szertár büfé mellett. (Térkép)

Edzések tervezett időpontjai:

idopontok

Jelentkezés:

A helyek foglalhatóak a [email protected] email címen. A bérletek megvásárolhatóak nyitva tartási időben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC Irodában (I. lépcsőház, II. emelet). A szabad helyeket mutató táblázat az alábbi linken és a Facebook oldalunkon érhető el. Természetesen szezon közben is lehet csatlakozni!

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak, oktatóknak, dolgozóknak, erasmusoknak és alumniknak 7000Ft (csak Neptun kóddal), külsősöknek 9500Ft. Ez 10 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Angol nyelvű tájékoztató

Figyelem! Alacsony létszám esetén nem indítjuk el a csoportokat, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés 2017. február 13. (tavaszi szünet április 12-18 között)

A megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős:
Takács Réka
Tel.: 0612090617 (munkaidőben)
Mail: [email protected]

A csoportok telítettségét ide kattintva követhetitek, de a Facebook oldalon is elérhető.

Kövess minket facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech