Atleta

Tarolnak a  BEAC-os futók az országos bajnokságokon!

2018. 09. 26.
Atleta

Csere Gáspár ismét magyar bajnok félmaratonon, aranyérmesek a BEAC férfi és női csapatai is.

Csere Gáspár ismét magyar bajnok félmaratonon, aranyérmesek a BEAC férfi és női csapatai is.

A szeptember az utcai futóversenyek időszaka az atlétikában, és a BEAC futói egyedülálló eredményeket értek el az elmúlt időszakban is. Csere Gáspár megvédte bajnoki címét a Wizz Air Budapest Félmaratonon, a BEAC felnőtt csapata pedig a dobogó második fokára állhatott fel (Csere Gáspár, Dani Áron, Gera Nándor felállásban). Az utánpótlás korúak között szintén ezüstérmet szereztünk (Gera Nándor, Koch Domonkos, Koch Ágoston).

Következett az utcai 10 km-es Országos Bajnokság, ahol Gáspár taktikus futással a dobogó harmadik fokára futott fel, Farkas Dáriussal és Dani Áronnal kiegészülve pedig megnyerték a csapatversenyt is. A hölgyek szintén országos bajnokok lettek (Ohn Kinga, Jánosi Lilla, Weigl Vivien összeállításban).

A harmadik csapatgyőzelmet az Országos Váltófutó Bajnokságon aratták a BEAC atlétái, a hölgyek 4x800 méteren győzedelmeskedtek (Ohn Kinga, Perjés Fanni, Heffner Hédi, Széll Gyöngyi), míg a férfiak 4x1500 méteren az értékes harmadik helyet csípték el (Farkas Dárius, Matos Dávid, Király Levente, Földvári Dominic).

További hírekért keresd a BEAC Atlétika Instagram és Facebook oldalát!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech