Kiadvany kesz3 1 index

TAO támogatókat keres az ELTE-BEAC Futsal csapat

2016. 12. 05.
Kiadvany kesz3 1 index

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) sportegyesülete a 2016/17-es támogatási időszakra a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség, a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség által jóváhagyott sportfejlesztési programmal rendelkezik. A sportágfejlesztési programunkban az egyetemi sport mellett kiemelt jelentőségű futsal utánpótlás-nevelési programunk, mely három korosztállyal (U20, U17, U15) is képviselteti […]

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) sportegyesülete a 2016/17-es támogatási időszakra a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség, a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség által jóváhagyott sportfejlesztési programmal rendelkezik.

A sportágfejlesztési programunkban az egyetemi sport mellett kiemelt jelentőségű futsal utánpótlás-nevelési programunk, mely három korosztállyal (U20, U17, U15) is képviselteti magát az országos bajnokságokban. Szakmai programunk vezetői a magyar futsal sport élvonalából és fiatal, szakképzett egyetemisták közül kerülnek ki, akik napról-napra foglalkoznak futsalosainkkal.

Labdarúgás és kézilabda sportágakban másodosztályú, ill. budapesti bajnokságokban szereplő egyetemi csapatainkat versenyeztetjük.

Felnőtt női kosárlabda csapatunk 1964 óta megszakítás nélkül szerepel az élvonalban, 2015-től újra a legmagasabb osztályban.

Felnőtt férfi futsal csapatunk 2008 óta szerepel a másodosztályú bajnokságban, míg felnőtt női csapatunk az első osztályt is megjárva versenyzik az NB2-ben.

Egyetemi egyesületként nagy hangsúlyt fektetünk hallgatóink sportolására, így idén négy csapatunk is benevezésre került a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságba.

Egyesületünk közhasznú, pénzügyi beszámolóink könyvvizsgálattal alátámasztottak és nyilvánosak.

A TAO rendszer sajátossága, hogy a szövetségek által jóváhagyott sportfejlesztési program önmagában csak egy lehetőség, megvalósításához nyereséges, társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások támogatása szükséges!

A Magyar Labdarúgó Szövetség által jóváhagyott sportfejlesztési programunkban a futsal csapataink ellátása jogcímre 4 959 916 Forint támogatás fogadására vagyunk jogosultak. Jelen pillanatban nincs jóváhagyott támogatási igazolásunk erre a jogcímre, így az Önök lehetőségei és döntése alapján a jóváhagyott kereten belül bármilyen nagyságrendű támogatás fogadására lehetőségünk van.

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club azzal a tiszteletteljes kéréssel fordul Önökhöz, hogy sportágfejlesztési programunkból az utánpótlás-nevelési feladatok ellátása jogcímet TAO támogatással támogatni szíveskedjenek.

Egyesületünk nyitott minden megoldásra, szívesen várjuk az Önök javaslatait.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen további kérdésük lenne, Simon Gábor ([email protected]; telefon: +36 30 773 7286) Ügyvezető igazgató készségesen áll az Önök rendelkezésére.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech