Tájfutás1

Találkozunk a Normafánál! Tájfutóverseny ismét az ELTE-BEAC-cal!

2011. 09. 04.
Tájfutás1

Jól érezted magad az Eötvös Loránd Tájfutó Versenyünkön és már alig várod, hogy megint térképpel a kezedben futhass? Vagy véletlenül lemaradtál róla, de szeretnél hozzánk csatlakozni? Most ismét egy nagyon izgalmas programra csábítanak téged az ELTE-BEAC tájfutói!

Ha kezdő tájfutó vagy, akkor kérjük, hogy nyílt kategóriában jelentkezz. Ez esetben majd egy 3 km-es pályán gyakorolhatod be az alapokat. A haladó tájfutóinknak pedig a 21B kategóriát javasoljuk megjelölni.

A verseny részletes kiírását itt letölthetitek.

A kezdőket ne rémissze el a bonyolultnak tűnő kiírás. Pár hónap múlva már te is önállóan értelmezed és böngészed a hasonló sorokat! Te csak e-mailedben jelöld a nyílt kategóriát.

A sportághoz kapcsolódó kérdésekkel keresd Hajas Csilla sporttársunkat, aki majd a helyszínen is nagy szeretettel vár téged: [email protected]

Időpont: 2011. szeptember 11. (vasárnap)

Találkozó: (Vk) Ifjúsági Tábor, 12. ker. Fülemile út 6-8. Elérhető a Fogas felső végállomásától, vagy a 21/21A busszal az Őzike útig (és gyalog 600 m).

Nevezéseteket az [email protected] címen várjuk (szeptember 7.-ig)!

A verseny részeként „Próbáld ki magad!” tájékozódási sportbemutatók és versenyek is megrendezésre kerülnek, ahol sok fontos, hasznos és izgalmas információval gazdagodhatsz a tájfutásról. E mellett megrendezésre kerül ugyanitt a Budapesti Tájékozódási Túraverseny , ahová szintén örömmel várják az érdeklődőket (itt is kérik az előzetes jelentkezést a [email protected] címre, hogy megfelelő térképet tudjanak biztosítani).

Várunk szeretettel!

Az ELTE-BEAC tájfutói!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech