ÁLT TESI 2016timeline

Sportolj kreditért az egyetemen!

2016. 01. 25.
ÁLT TESI 2016timeline

A felsőoktatásban töltött évek alatt sem szeretnél felhagyni a mozgással? Inspirációt kaptál a barátaidtól, hogy a tavaszi félév során te is belevágj a sportolásba? Sosem késő elkezdeni!

Vigyél egy kis sportot az órarendedbe! Aerobik? Futsal? Jóga? Kick-box vagy TRX? Félévente több mint 30 általános testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan találsz magadnak kedvedre valót!

Órák előtt vagy után? Esetleg az ebédszünetben sportolnál? Budapesten több helyszínen, minden hétköznap várnak edzőink/oktatóink.

Az általános testnevelés kurzusok, a szorgalmi időszakhoz hasonlóan, általában 12-13 hétből állnak. A félév teljesítésének a feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. Amennyiben teljesíted a kurzust, 1 kredit jár érte, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így az érdemjegy az átlagodat is javítja! Egy kurzus többször is felvehető, összesen 4 alkalommal jár érte kredit.

Hogyan találod meg a kurzusokat?

  • Lépj be a Neptunba (hallgato.neptun.elte.hu).
  • A “Tárgyfelvétel” fül alatt válaszd ki az aktuális félévet, és a „Minden intézményi tárgy” típust.
  • Jobb oldalt az ikonok közül válaszd ki a keresés ikont (nagyító).
  • Állíts be a tárgy kódja szerinti keresést, és írd be a VTN- kódot.
  • Válogass a sportok közül, és jelentkezz!

A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

Amennyiben felvetted a kurzust, de nem tudod teljesíteni és nem iratkoztál le időben, ki kell fizetned a teljes díjat. Kivételes esetekben (sérülések, egyéb okok) igazolással a Tanulmányi Osztályhoz kell fordulni.

Az általános testneveléssel nem csak kreditet és élményeket, hanem új ELTE-s barátokat is szerezhetsz. A sport közösségteremtő erejének és a rendszerességnek köszönhetően sok barátság kötődik a pályán! Ha belekerültél az ELTE Sportéletébe, te is ezt ajánlod majd hallgatótársaidnak! Megéri? Gyere el és megtudod!

További információk, elérhetőségek:
https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/szintek/sportolj-kreditert/

Betelt a kedvenc általános testnevelés kurzusod, amire jelentkeztél volna? Nem jutott neked hely, mégis sportolnál valamit?

Jelentkezz akár egész évben a BEAC-os edzésekre, válts bérletet bármikor aerobik, jóga, spinning óráinkra vagy a konditermünkbe!

Az edzésidőpontokról, edzőkről, elérhetőségekről az alábbi linken találhatsz információkat: https://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech