IMG 20171216 140033

Sikeres szintvizsgákkal zárták a félévet az ELTE-BEAC Polefitness rudasai

2017. 12. 19.
IMG 20171216 140033

Farkas Lilla tanítványainak életében az idei szezonzárás különlegessége, hogy immáron mindhárom szintből zajlottak vizsgák, és most először három külföldi hallgató is vállalta, hogy a rendszer szerinti tudásáról számot adjon.

Ismét véget ért egy szezon, rekord számú látogatóval és edzés időponttal. Fellépésekben bővelkedett az ősz, sőt, még egy versenyen is megmérettetett a BEAC rúd sport szakosztálya. December 14-én és 16-án viszont ezúttal is a fejlődés bizonyságául szolgáló vizsgákkal zárult az év.

Idén már két napon is szintvizsgák zajlottak a Tükrös teremben, hogy mind az ötven vizsgázóra sor kerülhessen, majd Sárai Tícia, a Catwalk Ironairbase Gödöllő tulajdonosa és trénere gratulálhasson a BEAC-os rudasoknak és átadhassa a szint teljesítését igazoló kártyát.

A mostani szezonzárás különlegességei, hogy ezúttal mindhárom szintből zajlottak vizsgák, és most először három külföldi hallgató is vállalta, hogy a szintrendszer szerinti tudásáról számot adjon. A kemény munka idén is meghozta a gyümölcsét, hiszen a sikeres vizsgák után mind az ötvenen magasabb szintű elemekkel kezdhetik majd az új évet.

Az ünnepek alatt a BEAC-os rudak is pihennek, bár a tavaszi versenyekre készülő lányok dolgoznak a koreográfiákon és nem állnak le a kiegészítő edzésekkel.

Január 8-tól viszont újra mindenki várunk szeretettel a BEAC-on 5 hetes téli szezonunkkal, melynek órarendjét és a jelentkezés információit az ELTE BEAC Polefitness Facebook oldalon találjátok! A polefitness és nyújtás órák mellett visszatér órarendünkbe az előképzettség nélkül elkezdhető rudas erősítés, valamint a koreografikus poledance is, így reméljük mindenki megtalálja a hozzá közel álló óratípust.

Az ELTE BEAC Polefitness Facebook oldalon, a @eltebeacpole Instagram oldalon és az [email protected] címen léphettek kapcsolatba rúd sport szakosztályunkkal.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech