Heart 1045210 1280 1

Nyári zsongás a 10 éves ELTE Aerobikkal

2017. 05. 22.
Heart 1045210 1280 1

Szeretnél formába kerülni a strandszezonra? Erősödnél, fejlesztenéd a koordinációd vagy alakot formálnál? Csatlakozz a 10 éves ELTE aerobik nyári aerobikóráihoz!

Szeretnél formába kerülni a strandszezonra? Erősödnél, fejlesztenéd a koordinációd vagy alakot formálnál? Mindezt megkaphatod egy jól felépített aerobik órán. Ám a BEAC 10 éves Aerobik szakosztálya mindezt még megspékeli egy nagy adag jó hangulattal, elhivatott oktatókkal, lelkes társakkal, jó közösséggel, fellépési és versenyzési lehetőséggel.

Idén nyáron ráadásul outdoor jógát is tartunk, hiszen szikrázó napsütésben még szuperebb együtt mozogni. Nincs mese, a legmelegebb évszakban sem szabad ellustulni, a sportolás nem várhat szeptemberig, főleg, ha már évközben belejöttél. Rajtunk nem múlik, edzőink készen állnak!

Június 5-től indul a nyári szezon! A június 5-éig megváltott bérlet ELTE-s hallgatóként, dolgozóként, alumniként most mindössze 7000 Ft! Külsős barátaiddal, munkatársaiddal együtt szeretnél sportolni? Hozd el őket is! A külsős bérlet ára 9000 Ft!

A nyári bérlettel bármelyik lenti edzésre járhatsz, akár egyszerre több edzéstípust is választhatsz!

Edzéstípusok:

Alakformáló: ezeken az órákon egy 10 perces bemelegítést követően a fő izomcsoportok mindegyikét alaposan átmozgatjuk. Cél az erő növelése, az izomtónus fokozása, az egész test formálása, vagyis a beach body karbantartása.

Zumba: Ha szereted a táncot és a latinos ritmusokat, s nem csak kettőt jobbra-kettőt balra lépnél, pezsdülj fel a zumba órán.Itt nem az erősítés és kifulladás a lénye, hanem, hogy kellemesen elfáradj, s testileg-lelkileg feltöltődj, ezáltal formálva alakodat.

Zsírégető: Dinamikus és pörgős edzésre számíthattok. Az óra 70%-a kardió jellegű, persze olykor ide is becsempészünk egy kis erősítést. Óra végén alacsonyabb pulzusszámon ugyan, de folytatódik a kemény izommunka, főleg hasizomra, farizomra koncentrálva. A nyújtás pedig itt sem maradhat el, ahogy a jó hangulat sem.

Intervall: Az intervall szintén nagyon jó zsírégető jellegű edzésmódszer. Magas -és alacsonyabb intenzitású gyakorlatok felváltva követik egymást. Ezen az órán tuti elfáradsz, miközben formálódsz és jól érzed magad.

Outdoor jóga: A jóga elsődleges célja, hogy kényelmesebbé tegye a létezésünket a testünkben, erre a célra szolgálnak az ászanák (testhelyzetek), melyek nyújtják, erősítik az izomzatot, fejlesztik az egyensúlyérzéket. Az óra rövid ráhangolódással kezdődik, majd a bemelegítés után álló ászanák következnek. Az órának ez a része dinamikusabb, gyakran flow jellegű gyakorlatsorokat tartalmaz. Ezután következnek az egyensúly-gyakorlatok, amik remekül fejlesztik a testben az ideg-izom kapcsolatokat. Az óra utolsó szakaszában a talajon végezzük a gyakorlatokat, és a fordított testhelyzetekkel zárjuk a gyakorlás aktív részét. Az óra végi relaxációnak rendkívül fontos szerepe van a mindennapok során felgyülemlett feszültség, stressz kezelésében.

Gerinctréning: Tévedsz, ha azt gondolod, hogy unalmas és „lassú”, sőt „végig szenvedős” óratípusról van szó. A gerinctréning, bár kemény és fárasztó, de nagyon élvezetes. Hiszen edzőnk gondoskodik arról, hogy magatokénak érezzétek ezt a rendkívül hasznos, s elsősorban a törzs (hát) izmaira koncentráló, de egész testet megmozgató edzés fajtát. S a zene itt is kifejezetten motiváló erővel bír.

A bérleteket a BEAC Irodában tudjátok megvásárolni, hétköznapokon 8:30 és 16:30 között, az I. lépcsőfeljáró, 2. emeletén.

További információk:

www.elteaerobik.hu

[email protected]

Facebook: ELTE Aerobik csoport

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech