Nap

Naptáron az ELTE sportélete

2014. 12. 12.
Nap

Megjelent a 2015-ös egyetemi sportnaptár, amelyben a kiemelten sikeres idei esztendőre emlékezve az ELTE sportegyesületként, a BEAC munkatársai összeszedték egyetemünk sportéletre legjellemzőbb életképeket, örömpillanatokat.

A sportban kiemelten sikeres 2014-es évre emlékezve az ELTE sportegyesületként, a BEAC munkatársai összeszedték egyetemünk sportéletre legjellemzőbb képeket, eseményeket klubunk, az ELTE Online és több szakosztály archívumaiból.

Idén már több mint 4000 egyetemi polgár sportolt rendszeresen, negyven sportágban, amellyel a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club - az ELTE sportolói közössége - a legnépesebb egyesületek egyikévé vált.

naptarA naptár képei között megtalálhatóak például a női 4x800-as váltóban magyar bajnok BEAC atléták (Kenesei Zsanett, Perjés Fanni, Pernesz Zsófia, Balog Evelin), a férfi maratoni bajnokcsapat Sashegyi Gepárdok tagjai, az ELTE Bogdánfy úti és a vízi sporttelepének csodálatos képei, az egyetem legnagyobb futóversenyének, az 5vös 5km sportolói és az első magyar egyetemi bajnok cheerleader csapat hallgató lányai is. A naptár egy-egy képben bemutatja az ország legnagyobb, legnépesebb futsal bajnokságát, valamint a több mint ötszáz sportolót, hétről-hétre megmozgató Aerobik szakosztályt.

Érdekesség, hogy a naptár képei között szerepel Simó Szabolcs öt képe is, akit az ELTE hallgatójaként az idei év fiatal városfotósának választottak meg Európában. (http://www.elte.hu/hir?id=NW-6248)

A naptár megtekinthető a BEAC FB oldalán:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152895642277065.1073741896.119527132064&type=1

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech