IMG 1522

Nagy Szabolcs Emlékverseny

2013. 10. 30.
IMG 1522

November 8-án az ELTE-BEAC Asztalitenisz Szakosztálya házi mérkőzés keretében emlékezik meg Nagy Szabolcs sporttársáról halálának hároméves évfordulóján. Itt a részvétel a fontos.

Nagy Szabolcs tragikus és váratlan halála asztalitenisz szakosztályunkat és egyesületünket is nagyon megrázta. Egy idős sporttárs elvesztése is nagyon nehéz, egy 25 éves fiatal sporttársé azonban szinte feldolgozhatatlan. Úgy gondoljuk, Szabi mégis annak örülne a legjobban, ha láthatná, hogy a BEAC-os sporttársak oly módon emlékeznek meg róla, amely számára is mindig a legfontosabb volt: közös sporttal és játékkal a BEAC színeiben.

Nagy Szabolcs (Lengyeltóti, 1985.02.07.- Budapest, 2010.11.04.) 2009-ben térképészként végzett az ELTE Informatikai karán. A diploma megszerzése után térinformatikusként helyezkedett el a Magyar Állami Földtani Intézetnél. Munkáját nagyon szerette, mindig örömmel és élvezettel mesélt róla. Gyerekkora óta rajongója volt a természetnek, szerette a sportot és mindent, ami mozgásra adott lehetőséget. A BEAC Asztalitenisz Szakosztályának meghatározó egyénisége és játékosa volt. Csapatbajnoki mérkőzésen lett rosszul, sajnos a gyorsan kiérkező orvosi segítség sem tudta megmenteni az életét. Vidám, nyitott természetét mindenki nagyon szerette. Szabi mindnyájunknak - családjának, barátainak, csapattársainak - örökké hiányozni fog.

A házi ELTE-BEAC emlékmérkőzés és megemlékezés

Jelentkezés: 2013. november 4., hétfő

Időpontja: 2013. november 8. 15:00 (14:00-tól regisztráció)

Helyszíne: VI. Izabella u. 46., ELTE-PPK tormaterme

Az esemény fővédnöke: Dr. Hunyadvári László, az ELTE volt rektorhelyettese, az asztalitenisz szakosztály tanárelnöke

Részvételi szándékukat, kérjük, jelezzék a [email protected] e-mail címen.

Bátran csatlakozzanak olyan sporttársak is, akik kevésbé jártasak az asztaliteniszben.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech