AERO NYÁR 2016 web 1

Mozogni nyáron is BOLDOGSÁG!

2016. 05. 30.
AERO NYÁR 2016 web 1

Az idei nyár sem telhet aerobik nélkül a BEAC-on: váltsd meg bérleted június 6-ig, és frissítsd fel magad az ELTE Aerobik elhivatott oktatókkal, lelkes társakkal, jó közösséggel, fellépési és versenyzési lehetőséggel megspékelt foglalkozásain!

Sport, edzés, alakformálás, koordináció-fejlesztés, erősödés… Mindezt megkaphatod egy jól felépített aerobik órán. Ám az ELTE-BEAC Aerobik mindezt még megspékeli egy nagy adag jó hangulattal, elhivatott oktatókkal, lelkes társakkal, jó közösséggel, fellépési és versenyzési lehetőséggel.

Idén nyáron sem hagyunk benneteket aerobik nélkül, június 6-tól indul a nyári szezon! A június 6-áig megváltott bérlet ELTE-s hallgatóként, dolgozóként, alumniként most mindössze 6000 Ft! Külsős barátaiddal, munkatársaiddal együtt szeretnél sportolni? Hozd el őket is! A külsős bérlet ára 8000 Ft!

A nyári bérlettel bármelyik lenti edzésre járhatsz, akár egyszerre több edzéstípust is választhatsz!

Edzéstípusok:

Kardio-alakforma: e kevert óratípus során rövid és egyszerű koreográfiák és erősítő blokkok váltják egymást, megzavarva ezzel a pulzusunkat. Az óra színessége és változatossága következtében itt aztán mindenki megtalálja azon elemeket, melyek szívéhez közel állnak. Lendületes, pörgő, átmozgató, feltöltő, szerethető – természetesen bemelegítéssel és nyújtással.

Alakformáló óra: ezeken az órákon egy 10 perces bemelegítést követően a fő izomcsoportok mindegyikét alaposan átmozgatjuk. Cél az erő növelése, az izomtónus fokozása, az egész test formálása, vagyis a beach body karbantartása:)

Dinamikus jóga Dalmával: A jóga-család élénkebb, atletikusabb változata, amely az erősítésre és a rugalmasságra fókuszál. Feltölt, ellazít, erősít, energikussá tesz. Ezt se hagyd ki!

Zumba: Ha szereted a táncot és a latinos ritmusokat, s nem csak kettőt jobbra-kettőt balra lépnél, pezsdülj fel a zumba órán.Itt nem az erősítés és kifulladás a lénye, hanem, hogy kellemesen elfáradj, s testileg-lelkileg feltöltődj, ezáltal formálva alakodat.

Gerinctréning: Tévedsz, ha azt gondolod, hogy unalmas és „lassú”, sőt „végig szenvedős” óratípusról van szó. A gerinctréning, bár kemény és fárasztó, de nagyon élvezetes. Hiszen edzőnk gondoskodik arról, hogy magatokénak érezzétek ezt a rendkívül hasznos, s elsősorban a törzs (hát) izmaira koncentráló, de egész testet megmozgató edzés fajtát. S a zene itt is kifejezetten motiváló erővel bír.

Modern jazztánc: Nyáron a jazzy órákon középhaladó tréning és kombinációk lesznek hangsúlyosak, de természetesen mindig az éppen megjelenőktől függ majd az órák szintje. Gyere bátran kezdőként is, bármikor be lehet csatlakozni. És a menü: tréning, erősítés, jógatánc, nyújtás, és sok-sok kombináció! A jazztánc órák órarendjét az alábbi FB-csoportban tekinthetitek meg.

A hastánc órák most nyáron külön bérlettel látogathatók, melyet 4000 Ft-ért válthattok meg. További infók a hastáncról a Facebook oldalon.

A bérleteket a BEAC Irodában tudjátok megvásárolni, hétköznapokon 8:30 és 16:30 óra között, az I. lépcsőfeljáró, 2. emeletén.

Elérhetőségek, érdeklődés:

www.elteaerobik.hu

[email protected]

Facebook: ELTE Aerobik csoport

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech