Mix plakat 3

Mozdulj velünk a BEAC tavaszi sportkampányában!

2017. 03. 21.
Mix plakat 3

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata és a BEAC idén tavasszal is házhoz hozza a sportot

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata és a BEAC idén tavasszal is házhoz hozza a sportot. A sportkampány célja, hogy minél több egyetemi hallgató, dolgozó, kollégiumi lakó megismerje és kipróbálhassa az egyetem sportegyesülete által nyújtott sportolási lehetőségeket, mindezt pedig a lehető legközelebb, az egyetemi kampuszokon és kollégiumokban tehessék meg.

A BEAC munkatársai és edzői március vége és május eleje között 14 helyszínen szervezett programokkal kívánják felhívni az egyetemi hallgatók figyelmét arra, hogy a felsőoktatási tanulmányok elvégzése alatt is fontos a rendszeres sportolást, mozgást a mindennapi rutin részévé tenni.

A tanulás és munka mellett remek kikapcsolódás beugrani egy jógaórára, részt venni egy funkcionális köredzésen vagy akár csak kicsit pingpongozni az ismerősökkel. Az edzéseket az ELTE sportszervezői, ösztöndíjasai és az ELTE-BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják. Összes edzésünk ingyen kipróbálható sportnapjaink folyamán és akár több sportág megismerésére is lehetőség nyílik.

A különböző fitness, küzdősport, funkcionális edzések és fesztiváljátékok között biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót.

Tavaszi sportnépszerűsítő programsorozatunk állomásai:

Március 21.: KUK Sportnap

Április 4.: ADK Sportnap

Április 4.: DUK Sportnap

Április 5.: TÓK Sportnap

Április 20.: PPK Sportnap

Április 24.: BN Sportnap (KCSSK)

Április 25.: VUK Sportnap

Április 25.: Bárczi Sportnap

Április 26.: Griff Sportnap

Április 27.: Éjszakai Sport

Május 6.: Dunai Regatta (az Antall József Tudásközpont rendezésében)

Május 10.: NFK Sportnap

Május 10.: BTK Sportnap

Május 11.: XXXII. 5vös 5km

Ezekkel a programokkal várunk Benneteket:

Aerobik minden mennyiségben (zumba; alakformáló; gerinctréning; zsírégető)

Harcművészetek (kick-box; muay thai; brazil jiu-jitsu)

Életmód sportágak (TRX; funkcionális köredzés; kettlebell)

Polefitness

A legtöbb helyszínen az ELTE Oriental Hastánccsoport és az ELTE Cheerleaderek látványos bemutatója, valamint lasertag, fesztiváljátékok színesítik a palettát

A sportnap programjairól és a sportolási lehetőségekről a BEAC FB oldala és a Sportolni szeretnék aloldala nyújt részletes útmutatást.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech