CP1 1221 2

Megjelent az 2018-as ELTE Sportkisokos!

2018. 08. 23.
CP1 1221 2

Minden ami egyetemi sport! Az ELTE Sportiroda, az ELTE HÖK és a 120 éves BEAC együttműködésével, a BEAC szerkesztésében augusztus közepére ismét elkészült az ELTE legújabb sportos kiadványa.

Minden ami egyetemi sport! Az ELTE Sportiroda, az ELTE HÖK és a 120 éves BEAC együttműködésével, a BEAC szerkesztésében ismét elkészült az ELTE legújabb sportos kiadványa.

A kisokos nyomtatott verziója – az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Diákhitel Központ Zrt. támogatásának köszönhetően – idén is 10.000 példányszámban készült el. Az igényes ajánló valamennyi az ELTE keretein belül űzhető sportágról részletes tájékoztatást nyújt – ami nem csak a gólyák számára nyújthat nagy segítséget.

A kiváló időzítésnek köszönhetően már a Tanévkezdő Sportkampány kezdetétől elérhetővé vált a sportkalauz, amellyel a gólyák a gólyatáborokban, beiratkozásakor, a sportágválasztó szándékkal meghirdetett ELTE Sport7 idején és a BEAC irodájában is viszont találkozhattok.

Annak sem kell csüggednie, aki a nyomtatott verzióhoz nem jutott hozzá, ugyanis elektronikusan is megtalálható az új és színesebb Sportkisokos.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech