DSC 9492

Megjelent a 2017-es ELTE Sportkisokos!

2017. 08. 17.
DSC 9492

Minden ami egyetemi sport! Elkészült az ELTE legújabb sportos kiadványa, amely minden eddiginél színesebb, személyesebb, és fiatalosabb lett.

Minden ami egyetemi sport! Az ELTE Sportiroda, az ELTE HÖK és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club együttműködésével, a BEAC szerkesztésében augusztus közepére ismét elkészült az ELTE legújabb sportos kiadványa, amely minden eddiginél színesebb, személyesebb, és fiatalosabb lett.

A kisokos nyomtatott verziója – az egyetem és az ELTE SE támogatásának köszönhetően – idén is 10.000 példányszámban készült el. Az igényes ajánló valamennyi az ELTE keretein belül űzhető sportágról részletes tájékoztatást nyújt – ami nem csak a gólyák számára nyújthat nagy segítséget.

A kiváló időzítésnek köszönhetően már a Tanévkezdő Sportkampány kezdetétől elérhetővé vált a sportkalauz, amellyel a gólyák a gólyatáborokban, beiratkozásakor, a sportágválasztó szándékkal meghirdetett ELTE Sport7 idején és a BEAC irodájában is viszont találkozhattok.

Annak sem kell csüggednie, aki a nyomtatott verzióhoz nem jutott hozzá, ugyanis honlapunkon elektronikusan is megtalálható az új és színesebb Sportkisokos.

ELTE Sportkisokos 2017/18

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech