1 1

Jazztánc alakulatunk meghívására Magyarországra érkezik Joe Alegado

2019. 05. 20.
1 1

A nyár folyamán ellátogat hozzánk a világhírű táncos, Joe Alegado. 2019. június 1-2. között az ELTE Modern Jazztánc fellépő társulatának tart majd workshopot.

A nyár folyamán ellátogat hozzánk a világhírű táncos, Joe Alegado. 2019. június 1-2. között az ELTE Modern Jazztánc fellépő társulatának tart majd workshopot. Ez egy hatalmas szakmai fejlődési lehetőség, amelynek során új mozgástechnikákkal ismerkedhetnek meg táncosaink.

Joe Alegado számos helyen tart kurzusokat a világban. Idén Prágában találkozhatunk még vele, illetve az ImPulsTanz Fesztiválon, amely Ausztriában kerül megrendezésre.

A Ballet Hispanico of New York, az Alvin Ailey Repertory Ensemble és a José Limón Táncegyüttes tagja volt korábban. A Limón-technika tanításának kezdeti éveitől, saját személyes mozgásnyelvének jelenlegi fúziójáig, a Limón-technika alapelveinek egyedülálló kifejeződéséből megalkotta a Shifting Roots mozgástechnikát, az Alegado Mozgás Nyelvét.

Budapesti látogatása Wéber Edinek, az ELTE Modern Jazztánc vezetőjének köszönhető. Nélküle nem valósulhatna meg ez az életre szóló találkozás.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech