Eltefoci

Magyar válogatott futballisták ellen lép pályára az ELTE-BEAC csapata!

2011. 09. 19.
Eltefoci

Lerántják! Nem lehet lerántani… Ott a csel! Hohó! Hohó! Vincze Ottó! Emlékeztek még? Hát persze, hogy emlékeztek! Reméljük, ehhez hasonló mondat egyszer sem hangzik majd el szeptember 22-én az ELTE Sportkampányán, ahol 18:00-tól az ELTE-BEAC egyetemi labdarúgó csapata lép pályára sokszoros magyar válogatott játékosok ellen.

A szeptember 22.-i II. ELTE Sportkampányt a látványos bemutatók, az 5vös5km, a kispályás focikupa, a röplabda kupa és a sportos játékok után egy valódi sportcsemegével koronázzuk meg!

http://www.youtube.com/watch?v=n6GMnju1ybU

18:00-kor a Bogdánfy úton, de még Újbudán is régen nem látott futballeseményre kerül sor, amikor a magyar válogatott színeiben futnak ki híres játékosok a BEAC pálya zöld gyepére. Minden fradista szíve megdobban, ha az örök kedvenc Vincze Ottó cseleit nézheti, még akkor is, ha most fiainknak kell majd útját állni a kapu felé. De hogy a nagy rivális, az Ú;jpest szurkolói se maradjanak kedvenceik nélkül, Fehér Csaba, Kovács Zoltán, Szanyó Károly és Egressy Gábor is megvillantják tudásukat a pályán! A Németországban edződött Lőw Zsolt és a győriek nagy kedvence, Herczeg Miklós is csatlakozik a válogatott csapathoz sok híres labdarúgó társával együtt. El kell tehát a bíztatás az ELTE, na és Ú;jbuda legújabb kedvenceinek,az ELTE-BEAC egyetemi csapatának !

A meccs szünetében értékes tombolanyeremények (meccsbelépő jegyek, sportmezek) kerülnek kisorsolásra azok között, akik kilátogattak a Bogdánfy útra szurkolni! A mérkőzés után indulhat az autogram vadászat, és lehetőségetek lesz személyesen is megismerkedni a kedvencekkel! A sportesemény látogatása ingyenes.

Időpont: 2011.szeptember 22. 18:00

Helyszín: BEAC Sportpálya (XI. Bogdánfy u. 10.)

De érdemes hamarabb kilátogatni aznap, hiszen már14:00-tól izgalmas bemutatókkal, híres sportolókkal és negyven féle sportággal várjuk az érdeklődőket. Részletes program az ELTE Sportkampány honlapján.

További információk: Polgár Emese (BEAC kommunikáció; 20/392-1955)

Ha van köztetek olyan, aki még nem jelentkezett az egyetemi labdarúgó csapatunkba, de a válogatott ellen már a keret tagjaként szeretne ott lenni, keresse azon nyomban Bitai Zoltán (ELTE IK), csapatszervezőnket és csatlakozzon az ELTE-BEAC sportközösségéhez!

Kapcsolódó linkek:

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech