DSC 4612 1

Lépd át velünk korlátaidat, csatlakozz nyári polefitness edzéseinkhez

2017. 07. 12.
DSC 4612 1

„Lépd át saját korlátaid, s éned egy olyan részét is felfedezheted, melyről korábban álmodni se mertél!” – Várunk mindenkit a nyári ELTE-BEAC Polefitness edzéseinkre!

„Lépd át saját korlátaid, s éned egy olyan részét is felfedezheted, melyről korábban álmodni se mertél!” - ahogy azt az ELTE-BEAC Polefitness mottója is hirdeti, most nyáron egy igazán új élményben lehet részed. A BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett nyári edzéseinken várunk minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edző vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni, kipróbálni ezt az új sportágat. A nyári bérlet 5 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. Tükrös terem (IV. feljáró, I. em.)

Amennyiben a meghirdetett órák megtelnek, újabb időpontokat hirdetünk. Hiányzás esetén az alkalom bármelyik más időpontban pótolható.

Az első edzés 2017. 07. 25.

II. NYÁRI SZEZON
1. hét edzései július 24 - július 28
SZÜNET
2. hét edzései augusztus 7 - augusztus 11
SZÜNET
3. hét edzései augusztus 21 - augusztus 25
4. hét edzései augusztus 28 - szeptember 1
5. hét edzései szeptember 4 - szeptember 8

Jelentkezés:

Jelentkezni lehet NÉV, EMAIL CÍM, TELEFONSZÁM, LAKCÍM, előképzettség és a választott időpont megadásával az [email protected] címen. A lefoglalt helyek befizetési határideje július 21., ezután a be nem fizetett foglalásokat nem tudjuk fenntartani. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 8:30-16:30 között a BEAC irodában (I. feljáró, II. emelet). Kérjük, várd meg az emailes visszajelzést, hogy foglalásod rögzítettük.

Részvételi díj:

Egységesen 4900Ft. Ez 5 edzésre jogosít fel Titeket, heti egy alkalommal, a szezon elején kiválasztott fix időpontban.

Az oktatás szintrendszerben zajlik. Szintvizsga lehetőséget biztosítunk.

Szervező - sportágfelelős: Farkas Lilla, edző

E-Mail: [email protected]

Kövess minket Facebookon és Instagramon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről!

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech