DSC 4858

Közel 100-an nyerték el az ELTE szociális sporttámogatást

2018. 10. 10.
DSC 4858

A BEAC és az ELTE HÖK a 2018/2019-es tanévben is meghirdette pályázatát, amely rendszeres szociális támogatást kínált a hallgatók számára a BEAC által felajánlott sportbérletekre.

A BEAC és az ELTE HÖK a 2018/2019-es tanévben is meghirdette pályázatát, amely rendszeres szociális támogatást kínált a hallgatók számára a BEAC által felajánlott sportbérletekre. A pályázaton 48 fő nyert el 100%-os és 28 fő 50%-os támogatást. A nyertes hallgatók az alábbi sportágakban fognak sportolni az őszi félévben: aerobik, cheerleading, brazil jiu-jitsu, funkcionális köredzés, hastánc, jazztánc, kajak-kenu, kettlebell, kick boksz, edzőterem bérlet (kondi), latin tánc, muay thai, spinning, TRX.

A kezdeményezés célja, hogy az egyetemi sportolás mindenki számára elérhető legyen, és ne elsősorban anyagi kérdés legyen. A pályázat sikere miatt a BEAC és az ELTE HÖK minden félévben kihirdeti a szociális támogatással párhuzamosan a szociális sporttámogatást is.

„Reményeink szerint a jövőben az ELTE-vel közösen tovább tudjuk bővíteni az ingyenes sportolási lehetőségeket. Idén kiemelten fontos számunkra ez a pályázat, hiszen 120 éves a klub, és e módon is szeretnénk a hallgatókat támogatni abban, hogy egyetemi éveik mellett a sportra is kiemelt figyelmet fordítsanak.” - mondta el Simon Gábor, a BEAC igazgatója.

A pályázatban nyertes hallgatók 2018. október 18. 16:30-ig vehetik át a sportolásra feljogosító bérleteiket.

Also available in English.
ELTE ELTE HÖK ELTE KK ELTE Online JOMA MEFS Újbuda Sport Újbuda kerületi önkormányzata ESN ELTE Sport Kft. ELTE Alumni BGA NEA Biotech